Singurul lucru pe care il poti face daca vrei sa mergi pana in panzele albe cu ea, este sa o indemni sa mearga la un psihoterapeut, daca tu crezi ca acasa la ea, are de suferit. Partea cu abuzul sexual din partea tatalui ei vitreg e foarte dificil de dovedit in fata autoritatilor, din moment ce ea figureaza pe acte ca are probleme psihice. Tatal ei poate sa se apere zicand ca este nebuna si ea poate sa izbucneasca chiar si in plans de frustrare, ca tot nu o sa o creada nimeni... Din pacate asa sta treaba cu pradatorii. Ataca oamenii care nu se pot apara si abuzeaza de lege din plin. Ai putea sa sa incerci sa surprinzi actul abuziv cu o camera ascunsa, dar e destul de dificil si asa... Birocratia in Romania pe partea asta e la pamant si nu prea rezolvi mare chestie daca nu te duci la aceste institutii cu multe dovezi si cu multi martori oculari.
Insa iti uram succes. Cine stie, poate reusesti sa rezolvi cumva situatia.
Astea sunt problemele lor nu te amesteca tu in ele, ea daca este bolnava are nevoie de familia ei nu de tine, daca tu nu o poti accepta asa cum este ea desparte te lasa o in pace decat sa o desparti de famiulia ei si nici tie sa nu iti mai placa de ea dupa cîteva luni un an, mai bine renunta la ea cauta ti una sanatoasa tun asta bolnava are nevoie de parintii ei si de psihiatrii sa o puna pe tratament, tu vrei sa profiti de ea sa faci sex si după aceea i dai un șut in fund cand te saturi de ea cauti pe alta. Cauta ti acum pe altcineva si lasa o pe ea cu mama ei sa o ingrijeasca maicăsa care a facut o.Ce varsta are iubita ta?
Cred ca ce ati putea face pentru inceput e sa discutati cu un avocat. Daca familia o abuzeaza, eu cred ca se poate face astfel incit sa isi recapete independenta. Nu cred ca e asa de gra cit sa nu se reprezinte legal daca totusi are un loc de munca...
Buna! Sfatul meu ar fi sa discuti cu un avocat sau chiar sa mergeti amandoi sa discutati cu un avocat si sa va indrume el pe partea aceasta, dar iubita ta avand astfel de probleme oricat de mici chestiile astea afecteaza foarte mult si un om fara probleme, apai unul cu probleme? Ar trebui sa mearga la psiholog, dar neaparat va trebui scoasa din aceasta situatie! Nu este ok ce se intampla! Cati ani are iubita ta? Este minora? Majora?
Nu mai judeca din preconceptii te rog eu, esti foarte toxic.