Cred ca ar fi mai bine sa va uniti mai multe persoane pentru demersul acesta. Tu nu esti de ajuns. Daca stiti ceva de ea, de domiciliul ei, mergeti la primarie si vorbiti cu dansii sa-i trimita protectia copilului sa-i faca si o vizita acasa. Daca aveti probe concludente, cum ca-si exploateaza copilul, ca-l foloseste pentru a primi bani, e dovada ca aceasta n-are niciun venit si ca profita de pe urma celui mic.
Slabe șanse să fie vreodată arestată doar pentru că cerșește. Și chiar dacă ar fi, cât timp poți să o ții în arest? Imediat ce-i dai drumul se întoarce la cerșit. Iar dacă este amendată, nu va plăti niciodată amenda.
Polițiștii știu asta, așa că de cele mai multe ori nu se mai obosesc să ia vreo măsură.
Ne deranjează zgomotul multor oameni; dar unii din așa ceva trăiesc.
Ba încă mă deranjează chiar și zgomotul mașinilor de pe stradă; și ce să mai zic când acestea chiar curmă viețile multora dintre noi?
Mă mai deranjează toți vânzătorii care mai că m-ar lua de mânecă să îmi vândă marfa. Ocolesc pe aceștia de ani de zile. Dar nu se pot ocoli toate situațiile.
Dacă ar fi să ne rugăm la Dumnezeu pentru femeia aceasta, ce să-I spunem: să o trimită în altă parte? Sau să facă să învețe o meserie ca să-și câștige pâinea într-un mod cinstit?
Un om, ca să fie ajutat trebuie neapărat cercetat. România este o țară săracă, și chiar dacă femeia aceasta ar trăi din ajutorul social, tot nu este suficient pentru traiul unui om.
Du-i o tavă de plăcintă și ai să vezi că inima ta se va schimba față de ea. De fapt, este singurul lucru pe care l-ai putea face împotriva răului care te deranjează.
Dacă vrei să scapi de ea rogi un prieten, cu BMW, să vină imbrăcat la 4 ace și pe un ton politicos să i se prezinte ca fiind patron la o firmă, din zona ta, să-i spună că e impresionat de situația ei și că îi oferă o slujbă bine plătită! Când va auzi de serviciu și de muncă va evita zona!
Aia de care spui că urlă la tine nu a mai venit în cartierul unde e și mall ParkLake de câteva luni.
Nu merge un echipaj de poliție cu 2 polițiști și iau un copil de lângă una care cerșește.
Mai e o variantă ca polițiștii locali să îi fi spus - Vezi că ne-am plictisit să tot sune ăștia de pe strada aia că urli pe acolo.
Legea prevede ca cersitul poate fi pedepsit cu inchisoare in jur de 6 luni, daca tin bine minte
Femeia nu este atat de neajutorata precum spune. Eu cred ca face bani buni din cersit, avand in vedere ca unghiile false si extensiile de gene costa, lunar, minim 200 de lei impreuna. Mama mea i-a dat un pachet de pomana, intr-o sambata a mortilor, la inceputurile aparitiilor cersetoarei. Cand a vazut ca are unghii cu gel, i-a disparut orice urma de mila