| IlieMihaelaGiulia a întrebat:

Bună ziua am și eu o întrebare vecinul meu dorește sa se lege de conducta de apa plătită de mine când am băgat apa acum câțiva ani care este situata in fata portii mele unde este si bazinul de altfel el neavând apa, întrebare mea este poate face asta, el sapand in prealabil fara nici-o autorizatie in fata portii mele cu cel ce este sef la apa si se ocupa de citirea apei si eliberarea facturi? El spunând ca este spațiu public și nu am eu niciun cuvânt de spus în aceasta privința ce pot sa fac mai departe și la cine trebuie sa fac sesizare dacă se poate face ceva în aceasta privința mulțumesc.

3 răspunsuri:
| siriusblack98 a răspuns:

Nu, nu e legal daca lucrarea e facuta pe naspa si nu il branseaza la contor. Reclamatie la primarie.

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Pot fi 2 situatii:
1.Vecinul se conecteaza la conducta principala si atunci n-ai ce sa-i faci.
2.Vecinul se conecteaza la conducta ta, atunci ai dreptul sa-l refuzi, mai ales daca nu-ti plateste o parte din ce-ai platit tu cand te-ai conectat la conducta principala.
Daca nu va intelegeti se va ajunge la judecata si cred ca se va pronunta o solutie care sa va nemultumeasca pe amandoi, respectiv tu vei fi obligat sa-i permiti conectarea si vecinul va fi obligat sa-ti plateasca o suma, ambii ramanand cu cheltuielile facute de fiecare pentru judecata.

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Acum sunt sigur ca, daca nu-l lasi, veti ajunge la judecata si se va intampla ce ti-am spus in ultima fraza.