Nu, nu e legal daca lucrarea e facuta pe naspa si nu il branseaza la contor. Reclamatie la primarie.
Pot fi 2 situatii:
1.Vecinul se conecteaza la conducta principala si atunci n-ai ce sa-i faci.
2.Vecinul se conecteaza la conducta ta, atunci ai dreptul sa-l refuzi, mai ales daca nu-ti plateste o parte din ce-ai platit tu cand te-ai conectat la conducta principala.
Daca nu va intelegeti se va ajunge la judecata si cred ca se va pronunta o solutie care sa va nemultumeasca pe amandoi, respectiv tu vei fi obligat sa-i permiti conectarea si vecinul va fi obligat sa-ti plateasca o suma, ambii ramanand cu cheltuielile facute de fiecare pentru judecata.
Nu este conducta principala, eu am tras de la principala conducta care este la 2 3 metri de el dar problema este ca este asfalt și trebuie sa îl spargă ca să se lege de la principala și ca să nu-l spargă spune ca se leagă la mine eu nu as vrea să-l las nici dacă îmi da bani nu asta e problema, sunt niște conflicte mai vechi sunt jigniri și nu as vrea sa ia de la conducta" mea "
În momentul când au săpat în fata porți sa se lege nu au avut nici-o hartie la mana sau autorizație, aviz a săpat cel care citește apa și se ocupa cu apa și unu oarecare
Acum sunt sigur ca, daca nu-l lasi, veti ajunge la judecata si se va intampla ce ti-am spus in ultima fraza.