| AlyRO a întrebat:

Bună ziua! Am și eu o problemă, la care am câteva semne de întrebare și sper să poate să îmi răspundă cineva. Am 17 ani, iar iubitul meu are 20, sunt 3 ani diferență și avem relație la distanță, ne vedem o dată la o lună sau la 3 luni. Mama îl detestă și îmi spune că se duce la poliție să îi spună că mă hărțuiește și că e corupere de minori; să mintă practic. Poate sa facă asta, dar ar avea vreun efect asupra lui?

Răspuns Câştigător
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Mama ta poate sa faca orice, doar ca reclamatia ei nu va avea nici o urmare daca tu nu o confirmi.
Mai mult poate avea dosar penal pentru inducerea in eroare a organelor judiciare, daca il denunta si apoi iubitul ii face plangere penala.

6 răspunsuri:
| mi25 a răspuns:

Mama ta nu stie ce inseamna corupere de minori. Sa citeasca art.221 din Codul penal.

| mi25 a răspuns:

Cat priveste hartuirea, aceasta trebuie sa o confirmi tu, nu mama ta.

| Maxim_Andreuta_1989 a răspuns (pentru Ioandelasal):

Mulțumesc foarte mult

| Maxim_Andreuta_1989 a răspuns (pentru mi25):

Mulțumesc mult pentru răspuns!

regis
| regis a răspuns:

Chiar daca esti inca minora, odata ce ai trecut de 16 ani iubitul tau nu comite nici o infractiune.

| paul123paul123 a răspuns:

Relatia corecta este iubirea adevarata atunci cand dimti ca persoana iubita este mai importanta decat propria ta persoana, iubire care care duce catre casatorie, in care simti ca doresti un copil cu acea persoana. Si trebuie sa fi domnisoara pana la singurul barbat cu care te casatoresti pentru toata viata. Mergi la Sfanta Biserica si roaga-te si nu gresi fi corecta, asta inseamna o fata corecta.