Cred ca ar trebui sa ai o discutie serioasa cu tatal tau si sa-l lamuresti sa-ti doneze ce mai are, pastrand uzufructul viager (folosinta pana la moarte). In acest fel nu o sa mai poata vinde. Numai bine!
Legal..nimic.incearca sa vorbesti cu tatal tau si sa iti expui parerea ta. ar mai fi. ceva. daca tu cerzi ca unchiul chiar vrea averea tatalui tau, treabuie sa aiba el un secret care sa il dea de gol.o iubita, un prieten, care lucreaza impreuna sa fure averea..si ai si tu ceva bani..angajeaza un detectiv particular.gen ce fac aia la tv la ochii din umbra..sa pui pe cineva care sa surprinda..nu stiu. o discutie, poate chiar un monolog ceva care sa il dea de gol.
Ideea e ca sunt minor si asi avea vreo idee sa imi cedeze mie intr-un fel incat sa aiba nevoie si de semnatura mea sa vanda sau sa modifice ceva...dar exista vreo posibilitate legala? spune-mi ceva mai amanuntit te rog.
Chiar daca asi pune un detectiv discutiile se fac doar in casa lui..degeaba il urmareste si degeaba ii asculta discutiile pentru ca are relatii cu avocati si nu prea asi avea cum sa aflu ce are de gand
In primul rand discuta cu tatal tau. In ultima instanta apelezi la un detectiv particular...Ala nu o sa iti ceara sa ai 18 ani.si poate reusesti ceva. Discuta mai bine cu tatal tau.Nu stiu daca donarea ar fi cea mai buna cale, sunt multe portite in lege, si cu 2-3 avocati buni si relatii se poate desface acel contract pentru o clauza aparuta de nicaieri care a fost incalcata sau mai stiu ce gasesc..ar fi bine ca tatal tau sa iti cedeze tie tot,sub forma de mostenire,nu donatie, iar tu inchei cu tatal tau un contract de comodat.ii dai dreptul legal de exemplu de a sta in casa mostenita, a folosi masina mostenita, si tot ceea ce ai mostenit, etc, iar unchiul nu poate face nimic fara semnatura ta chiar daca esti minor.