| XxFoXx a întrebat:

As vrea sa stiu daca poliția poate face ceva unui om, care ne-a batut ( pe mine si pe unul dintre prietenii mei). Să vă explic... Am ajuns la o scara de bloc, unde ne-am asezat nefacand mare gălăgie. La un moment dat iese un om cu o coada de matura. Era un rocker gras. Pe mine m-a lovit primi, rupând coada de matura. A vrut sa imi dea in cap, noroc cu instinctul de apărare, am pus mana in garda si am barat lovitură. Am o vanataie cam de 20 cm. A mai dat o data dar s-a dezechilibrat si a cazut. M-am ridicat de pe jos si am fugit, prietenul meu s-a ridicat, dar i-a mai prins o lovitură pe ceafa. Ce pot face?
'

4 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Puteti face plangere penala, la Politie sau Parchet, pentru infractiunea de lovire sau alte violente, bineinteles daca puteti dovedi cele afirmate.
Imediat dupa lovire trebuia sa mergeti la un medic legist, pentru a constata loviturile.

| XxFoXx explică (pentru Ioandelasal):

Am poze, prin care se vad clar loviiturile

| alessia5158 a răspuns (pentru XxFoXx):

Nu ai nevoie de poze! ---- ai nevoie de un certificat medico -legal (semnat/parafat de un medic legist).

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns (pentru XxFoXx):

Certificatul medico-legal, eliberat de un medic legist constituie proba in justitie, pozele facute de tine s-ar putea sa nu fie luate in considerare, mai ales ca nu au o data certa. De asemenea este nevoie si de martori.