Amenda se plateste doar in centrele RATB adica de unde cumperi calatorii.
Daca nu ti-a facut proces verbal nu ai nici o amenda de platit.
Sa vedem daca iti raspunde cineva cu experienta, dar eu de cate ori am fost prinsa de controlor nu am platit vreodata amenda. Controlorii le plac sa sperie oamenii si sa scoata tot ce au din buzunare, din moment ce nu au isi bat joc de ei lasandu-i sa astepte undeva. Daca as fi stiut, ti-as fi spus sa nu te duci la punctul ala de intalnire, pe mine m-ar fi durut in cur. Nicio grija, nu e grav.
Pentru a plati amenda trebuie sa primesti un proces verbal de contraventie. banuiesc ca le-a fost lene sa-l scrie si nu cred ca vei fi amendat.
Proces verbal de contraventie adica acea foaie in care-ti scrii datele cnp etc? sau o foaie cu care sa platesc amenda? pentru ca eu am completat acea foaie fara cnp si am scris foarte urat sa nu inteleaga nimeni nimic.
Nu tu scrii procesul verbal de contraventie ci controlorul. Daca nu ti-l face pe loc atunci ti-l poate trimite acasa.
Probabil doar a bagat putin frica in voi, daca nu ti-a proces verbal inseamna ca si-a batut joc de tine. Daca te-a vazut timorat si asa mai moale pe romaneste "pampalau"...e clar, au vrut sa-si bata joc de tine.Mie personal daca nu im dadea proces verbal, ma durea in 14 si im vedeam de drum.
Mai raspunde-mi la o intrebare te rog : Peste cat timp vine amenda acasa, pentru ca au trecut ceva zilesi nu mi-a venit nimic.
Daca nu vine in maximum 10 zile nici nu cred ca o sa mai vina, pesemne a vrut doar sa te sperie.