| Mindfulness a întrebat:

Buna ziua
Cat costa Fanta la 1, 25 L? Acum am văzut că iar au explodat preturile! Am dat 8 lei 60 de bani pe el,dar era la ofertă! Ce se întâmplă în România de se tot scumpesc atât de mult alimentele,pastilele? S-au majorat salariile?
Și în alte țări europene când se majorează salariile se scumpesc toate?
Mi se pare de domeniul SF ce se întâmplă în România având în vedere ce salarii mizerabile se oferă,și nici nu ești respectat la locul de munca!
Sincer m-am speriat când am văzut,de sărbători iar cresc prețurile vertiginos și preocuparea romanului e: ăla de ce nu lucrează,ăla e prost, arogant,rasism,bârfe la orice pas,invidie,ura, dezbinare etc. In loc sa fim uniti sa luptăm cu sistemul corupt noi ne denigram pe la spate și ne urâm de moarte, când cei de sus rad de noi toți! De 35 de ani dormim!
Nu o să mai putem bea suc care suntem săraci,o sa ne uitam la alții!
La farmacii s-au dublat preturile la unele produse e șocant ce se întâmplă și noi nu putem fi uniți, nu putem renunța la ego, orgolii personale și să fim uniti ne dăm zi de zi secunda cu secunda hate pe la spate! Oare ne merităm soarta? Avem cea mai mare inflație din Europa. Ni se întâmplă din cauza politicienilor acest lucru dar nu și din cauza că suntem foarte răi sa fie o karma?
Voi cât ați dat pe o sticla de Fanta acum 1 luna, 2 luni? Cat costa într-un magazin ieftin?

3 răspunsuri:
| Skylz a răspuns:

12,5 lei fanta la 2, 5 litri la magazin ambulant. si da ne-o meritam

| Skylz a răspuns:

E greu de spus dacă ne merităm soarta, dar cu siguranță sistemul corupt și lipsa de implicare activă din partea cetățenilor joacă un rol important. Poate că avem o mare responsabilitate în a ne uni și a cere schimbări, dar în același timp, politica și instituțiile sunt cele care nu fac suficient pentru a îmbunătăți viața românilor.

| Mindfulness explică (pentru Skylz):

Eu nu înțeleg de ce avem cea mai mare inflație din Europa? O fi ciolacul de vina că e analfabet funcțional?