| Maria1899 a întrebat:

Bună ziua, ce părere aveti despre Calin Georgescu? Am văzut multe persoane care spun ca este Ceaușescu 2.0

12 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

O parere oribila.
Daca cuiva i se pare Simion rau... Georgescu este de 5 ori mai periculos.

| johnnny123 a răspuns:

Faptul că este un admirator deschis al lui Putin și Corneliu Zelea Codreanu ar trebui să-ți spună tot ceea ce ai nevoie să știi despre Călin Georgescu.

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Nu avem nevoie de un asemenea presedinte si sper sa nu fie ales.

| kalasnicov22 a răspuns:

Unii il admira pe Biden altii pe Putin, si cred ca niciunul nu este de admirat.

| ReddY25 a răspuns:

Nici una, de abia am auzit de el

| RAY a răspuns:

Eu cred că romani au votat de scârbă fata de actuala situație politica pe Georgescu nu că le-a lăsat lor de el,la fel și germani l-au ales pe Hitler de foame, sărăcie nu pentru că a scris mein kampf, putea fii oricine în locul lui și eu și tu, omul are și dreptate in anumite lucruri, ideea e ca tu sa îți formezi o idee despre el nu că ce spun alți

| RAY a răspuns (pentru RAY):

Păsat

| RAY a răspuns (pentru johnnny123):

Sunt mulți fani romani pro Antonescu de pildă

| darrio2007 a răspuns (pentru RAY):

Fiind pro rus imi este teamă ca alegerile sa nu aiba vreo influentă din est.

| johnnny123 a răspuns (pentru RAY):

Sunt și mulți fani ai lui Hitler. Și mulți fani ai violului. Și mulți fani ai genocidului. Faptul că cineva (sau ceva) are adepți nu-l face automat bun sau corect.

| RAY a răspuns (pentru darrio2007):

E pur și simplu scârbă românilor fara de toată clasa politică

| kalasnicov22 a răspuns:

E absolvent al Institutului Agronomic N. Bălcescu București, doctorat în problemele solului, apoi, diplomat, expert ONU în dezvoltare durabilă 17 ani, apoi membru al Clubului de la Roma, director în MAE, director în ministerul mediului, economiei. Are 3 băieți, o soție, Cristela, Călin G. este singurul roman care a scris un adevărat program de țară "Hrană, Apă, Energie ", pus la dispoziția guvernului de 14 ani, ignorat de toți premierii. Știe 4 limbi străine, are arta negocierii, cunoaște harta geologică a Romaniei.
De tanti Lenuta nu stiu prea multe.