| croissant a întrebat:

Bună ziua, cineva mi-a tot trimis mesaje deocheate cum că am întreținut relații intime cu el, că fac sex pe bani etc și duminică am fost la poliție și i-am făcut o plângere! Mi-a spus că l-a chemat și pe el la secție iar ulterior a fost la mine acasă, dar nu m-a găsit pentru că eram la muncă și acum mă cheamă la ei la secție.
De ce? Nu m-am culcat cu el și nici nu mi-am lăsat chiloții mei la el in baie cum spunea în mesaje...
Mă puteți lămuri?

Răspuns Câştigător
| anonim3247 a răspuns:

Acum mergi într-un birou și un polițist va discuta cu tine.

Este în funcție de ce a declarat celălalt la poliție tot în fața polițistului unde o să mergi și tu.

După ce va auzi ce spui, el îți va dicta să scrii ceva și ar trebui să nu mai ai treabă cu ei.

Dar depinde ce a declarat celălalt că asta - nici nu mi am lăsat chiloții mei la el in baie - nu e nebun unul să spună așa aiurea unei femei.

Dacă se va convinge și polițistul că nu e adevărat se va termina totul pentru tine.

6 răspunsuri:
| Continchiscontsters a răspuns:

Doamne ce... Om poate fi ăsta.

| AmandinaDragan a răspuns:

Trebuie sa dai o declaratie. Mergi acolo. Dar sa fie adevarat ce declari.

| AmandinaDragan a răspuns:

Posibil sa fie chilotii tai in baia lui?

| croissant explică (pentru AmandinaDragan):

Exclus

| darrio2007 a răspuns:

Mergi la Politie si sustineti punctul de vedere. Daca intrebi aici, inseamna ca ceva este adevarat.

| croissant explică (pentru darrio2007):

In niciun caz, am întrebat aici pentru că nu am mai dat de așa ceva și îmi este teamă să nu fie vreun psihopat!