Nu este obligatoriu ca locuinta sa ramana mamei. Daca este cumparata de ambii soti, in timpul casatoriei, este posibil ca mama sa fie nevoita sa despagubeasca tatal cu o suma corespunzatoare pentru a ramane proprietara casei. pensia alimentara poate fi pana la 25% din venitul net al tatalui. Deci daca el ia salariul de 7000 de lei in mana, pensia poate fi de maxim 1750 de lei
Parintii unui copil nu ar trebui sa divorteze pentru binele copilului ca sa nu sufere si sa apara niste modificari de comportament devenind agresiv si violent!
Omul a pus o intrebare iar tu in loc sa raspunzi la ea iti dai parerea de 2 bani pe care o ai despre un subiect. Decat sa stea copilul intr-o familie abuziva si toxica mai bine un divort.
Daca casa este cumparata pe numele ambilor parinti, se decide cine o pastreaza iar celalalt este despagubit cu o suma de bani. Cat despre bani, parintii sunt obligati prin lege sa dea 25% din venitul net ca pensie alimentara.
Bine-nteles, asta e doar scris, eu n-am vazut un ban de la tatal meu de 7 ani.
Decat sa am de-a face cu el mai bine imi vad de viata, familia traditionala e o mizerie, si am fost cel mai fericit cand s-a terminat cu mizeria aia de familie.
Consider ca imi pot petrece timpul intr-un mod mai constructiv decat prin tribunale pentru bani inexistenti.
Nu este bine deloc! Divortul este un pacat, ambii parintii sunt vinovati, pentru ca nu s-au gandit de 10 ori sa fie sigur sa iubeasca unul pe altul si sa jura credinta vesnica, acum trebuie sa-si suporte consecintele si trebuie sa-si duca crucea suferintei pana la sfarsitul vietii si sa se roage la Dumnezeu sa le ajute sa-si rezolve problemele, sa se lamureasca si sa se impace!