| Ionut_Tofan_1996 a întrebat:

Buna ziua, de 6 luni de zile ma confrunt cu o problemă și chiar nu știu unde și la cine sa apelez. Am fost în Filipine, m-am căsătorit și încerc din răsputeri sa contactez ambasada/consulatul României din Filipine pentru supralegalizarea Certificatului de căsătorie/ apostilă, am aplicat online cereri..am trimis email-uri la adresele oficiale destinate programărilor, la telefon nu răspunde nimeni. Acum trebuie sa plec din nou în Filipine, cheltuiala foarte mare și eu am doar un salariu mediu, de datorii nu mai zic. Nu știu ce sa mai fac. Cand am fost la ambasadă mau intrebat de programare nu aveam pentru ca nu raspunde nimeni. Pentru actul care dovedește ca nu am fost căsătorit mi-au cerut 100€ și era gratis. Soția mea este încă în Filipine pentru ca nu pot începe actele de viza.
Mulțumesc anticipat pentru răbdare de a citi acest mesaj.

3 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

In cazul expus, inainte de a pleca in Filipine, ar fi bine sa te adresezi Ministerului Afacerilor Externe si sa expui situatia.

| Ionut_Tofan_1996 explică (pentru Ioandelasal):

Am trimis email-uri dar tot nimic..nu vor sa răspundă..sunt puțin condiționat și de serviciu..in caz contrar ca să ma prezint tot programare a-mi trebuie.

| Ionut_Tofan_1996 explică (pentru Ioandelasal):

Tot trebuie sa ajung acolo, pentru supralegalizarea apostile este nevoie doar de o stampila și o semnătura.vor sa fim amândoi, nu doar soția. Dacă nu rezolv nimic sun la știri și după merg la Curtea de Justiție a Uniunii Europene..pentru ca nu ași fac treaba ..sunt incapabili.