| Ion1Andrei a întrebat:

Buna ziua, eram intr-un mall in masina si intretineam relatii sexuale, intre timp un paznic de la mall venise la o distanta de 4-5 m de masina si se uita cu un receptor in mana si zicea ceva in el. Ne-am imbracat repede si am plecat (aprox 15 sec) dar sunt sigur ca a vazut numerele de la masina. Se poate intampla ceva? Gen sa se sesizeze politia si sa imi vina amenda? Mai ales ca masina nu e pe numele meu si imi e frica sa nu afle parintii. Va rog sa ma ajutati cu o parere.

7 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

„Destepti" mai sunteti! Sunt atatea zone in afara orasului unde te poti *** si voi v-ati gasit sa o faceti in Mall? Sau parcarea de la Mall, ca doar nu ai intrat cu masina in interior. Ori esti troll ori esti imatur.
Of, Doamne!

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Nu se intampla nimic, paznicul nu are atributia sa constate contraventii.

| Țoglă a răspuns:

Nu se întâmplă nimic dacă nu îți face reclamație firma de pază.
În cel mai rău caz, scapi cu o amendă.
Data viitoare mergi în pădure.

| JOHNtheADVISOR a răspuns (pentru darrio2007):

Ion1Andrei

Rank 1.429.684 din 1.429.684

Înregistrat la 11 Iun 2021

Ultima logare: 11 Iun 2021

Utilizator Junior

Cu siguranță nu este matur atât fizic cât și psihic.

| SimonaBubu a răspuns:

Eu în locul lui va filmam și va puneam pe net laughing

| darrio2007 a răspuns (pentru JOHNtheADVISOR):

Sau era intr-o masinuta de-aia, pentru copii, care te leagana, cum sunt prin holuri la Mall.

| CodrutElian1990 a răspuns:

Daca nu v-a filmat sau fotografiat sau apareti pe o camera de supraveghere, nu se poate intampla nimic, deoarece nu are probe.
Dar daca are probe este fapta penala si se incadreaza in 375 Cod penal si se pedepseste cu inchisoare de la 3 luni la doi ani sau cu amenda.