Buna! Nu prea ai ce face impotriva companiilor mari, mai ales. De obicei, insusi faptul ca au fabrica respectiva in orasul respectiv, inseamna ca deja sunt in relatie cu cei din administratia orasului si posibil cu organele aferente. Pe de alta parte si daca ai actiona in instanta, sa zicem, au resursele necesare sa lupte si probabil sa castige. Totodata si daca suntem optimisti si ne gandim ca nu au influenta in judetul respectiv si chiar vor fi sanctionati, ce crezi ca inseamna 1500-3mii de lei pentru o companie cu 1600 de angajati? . Adevarul este ca as fi fericit ca va lasa, fiind cuplu, sa lucrati in cadrul aceleasi companii, majoritatea au policy impotriva relatiilor intercolegiale. Mai ales in perioada asta cu pandemia si criza, insusi faptul ca ai loc de munca, deja este ceva. Cunosc multe persoane pe la diverse corporatii care trebuie sa lucreze suplimentar, nu prea au ce face, din pacate.
Stiau de la început că suntem un cuplu, la fel si managerul si asistentul manager formează un cuplu. Când ne am angajat au spus că vom fi 3 persoane, dar apoi nu au mai angajat. Normal e dreptul meu la concediu de odihnă și el in zilele lui libere poate nu vrea să vină...Sau dacă mă îmbolnăvesc vreo 2 săptămâni? Lucrăm și 12 ore, cate 2 zile.
Cum ai zis si tu, normal este dreptul tau la concediu de odihna. Nu o sa stea nimeni sa te verifice pe tine la acte sa vada cand ar trebui sa mergi la lucru, cand nu ar trebui sa mergi si lucruri de genul. Daca ai de la lucru o foaie cum ca trebuie sa te deplasezi pana acolo... atunci este ok. Poti sa iti iei concediu, este dreptul tau. Nu poate cineva sa incalce drepturile cu o alta lege.
Iar legat de cealalata persoane, respectiv partenerul tau... pai daca trebuie sa mearga la lucru, sa mearga. Totul ar trebui sa fie ok Dar puteti sa vorbiti cu seful vostru.
Va doresc mult succes la amandoi in tot ceea ce faceti! ^_^
anonim_4396 întreabă:
Lacatusw2005 întreabă: