Dacă nu știi ce s-a întâmplat, de ce prima supoziție este că a fost arestat? Obișnuia să încalce legea?
Știi ceva …dar nu mă așteptam la asta. Și nu știu cum aș putea să l ajut eu fiind aici. Legile de acolo sunt ciudate, comparativ cu alte țări din Europa. Mă refer la faptul ca autoritățile nu au anunțat pe nimeni.
Este problema logodnicului, daca este cetatean roman trebuia sa telefoneze Ambasadei Romaniei din Helsinki.
Daca este cetatean finlandez atunci putea sa ceara un avocat si sa-i spuna acestuia sa te contacteze.
Bineinteles daca este arestat, ceea ce nu este sigur.
N-are importanta ca/daca a fost arestat. Daca stii Datele lui Personale, suna la ambasada si INTREABA daca te poate ajuta. Acolo, daca are ceva problema, e posibil ca datele lui sa fie introduse in sistemul lor, si ambasada poate reveni cu un Raspuns. Altfel, nu stiu Cum si Unde ai putea suna Tu, la care sectie/numar de politie de acolo. Alternativ poti sa-i dai un mesaj si pe Insta/Facebook.
Sper sa te ajute si sa nu fie Ceva serios.
Da. Tocmai am aflat prin altcineva. Doar ca mi se pare destul de ciudat ca nu i-a permis sa anunțe pe nimeni. Diseară ar avea 48 ore
Da…tocmai am aflat prin cineva ….si nu stiu de ce nu i-a dat voie sa anunțe pe nimeni ….sau cand ii va da voie. Diseară sunt 48 de ore de cand nu mai stiu nimic de el
" e ca un fel de hotel" dar întrebarea mea este de ce nu îi dă voie să anunțe pe cineva?
Nu ai gasit si tu un baiat serios odata intrat acolo la mititica mereu va ajunge acolo si puscaria e grea in norvegia