| alondrakiss a întrebat:

Bună ziua! Mi-am verificat contul pe telefon că să văd că îmi lipsesc niste banii.Banii care nu i-am folosit nicăieri pentru absolut nimic. Unde pot sa le fac o reclamație pentru plata aceasta? In condițiile în care am o rată la ei de plătit din care și-au retras automat doua rate din urmă.

14 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Reclamatia o poti face numai la banca unde ai contul bancar si cardul. Doar ei pot investiga ce plati ai facut, cine le-a retras samd.

| IarsiIar a răspuns:

"Banii care nu i-am folosit nicăieri pentru absolut nimic. In condițiile în care am o rată la ei de plătit din care și-au retras automat doua rate din urmă."
Esti atat de confuz in ce spui! Si totusi problema e atat de clara.
Ai rate de platit la ceva: locuinta, magazin, tu stii unde. Aveai restante si in conformitate cu contractul, "ei" si-au incasat rata/ratele restanta/restante.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Deci aveai o datorie care ti a fost extrasa din cont... deci de unde mirarea ca au disparut banii?

Inainte de reclamatie eu zic sa ceri un extras de cont si sa te lamuresti tu care e treaba prima data.

| alondrakiss explică (pentru suntserios):

De două rate restanțe știu dar de alta plata efectuată de mine nu există.

| alondrakiss explică (pentru IarsiIar):

Au retras cele două rate dar de o alta suma nu știu nimic.Cum susțin că eu am platit nu știu ce de 244 lei.

| IarsiIar a răspuns (pentru alondrakiss):

Mergi la Banca si vezi catre cine s-au facut platile. Te vei lamuri.

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru alondrakiss):

Si ai scos un extras de cont sa vezi?

| Violleta2022 a răspuns:

Am gasit eu unde ti s-au dus banii!

Ai fost executata silit de judecatorie si acum ti se iau banii din cont, lunar cate o suma fixa, pana achiti tot.
Cand ai acceptat mostenirea tatalui ai preluat si datoriile lui, alea care nu le-a achitat acum 12 ani!

"în 30 Septembrie | alondrakiss a întrebat:
Buna ziua! Acum 12 ani tatăl meu a făcut un împrumut de nevoi personale.Nu a reușit să-l plătească și nici noi că moștenitorii.Banca nu ne-a mai contactat... Aveți idee ce se va mai întâmpla?"

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Verifică dacă nu ești băgat în executare silită.

| sierra1 a răspuns:

Eu cred că tu ai activat plata automată/recurentă. Ia verifică

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Cum susțin că eu am platit nu știu ce de 244 lei. Ca să știi ce, cere extras de cont de la bancă.

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Deocamdata nu te repezi sa faci reclamatie.
Mergi la banca, solicita un extras de cont si verifica toate platile si poate te lamuresti.
Daca nu esti lamurita solicita explicatii de la agentia bancara. Daca nu esti multumita de explicatiile lor poti reclama la Sucursala judeteana.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mergi la bancă și îți spune imediat dacă ești în executare.

| darrio2007 a răspuns:

Mergi la bancă si te lamuresti.