Nu te lasa influentata si da-l in judecata pentru stabilirea filiatiei fata de tata (recunoasterea copilului) si pensie alimentara.
Ar fi foarte greu (eu spun ca imposibil) sa-ti ia copilul, avand in vedere comportarea lui de pana acum: te-a parasit cand erai insarcinata, nu a recunoscut copilul dupa nastere si nu a ajutat cu ceva la cresterea lui.
Nu spui cateva detalii importante pentru un raspuns bun: sunteti casatoriti, divortati sau ati avut copilul in afara casatoriei, daca a fost recunoscut de tata, daca plateste pensie alimentara si pentru ce vrei sa-l dai in judecata.
Spune aceste detalii si o sa-ti dau un raspuns concret.
Nu am fost casatoriti, bici acum nu sunt am fost impreuna cu el 4 ani, si accidental am ramas insarcinata. el n-a vrut copilul vroia sa fac avort dar eu voiam sa-l tin. apoi cand eram insarcinata in luna a 6 m-a parasit. nu a recunoscut coppilul, si voiam sa-l dau in judecata dar tot timpul(si acum) ma ameninta ca imi va lua
Nu te lasa influentata si da-l in judecata pentru stabilirea filiatiei fata de tata (recunoasterea copilului) si pensie alimentara.
Ar fi foarte greu (eu spun ca imposibil) sa-ti ia copilul, avand in vedere comportarea lui de pana acum: te-a parasit cand erai insarcinata, nu a recunoscut copilul dupa nastere si nu a ajutat cu ceva la cresterea lui.
Lacatusw2005 întreabă: