| Hunorka a întrebat:

Problema mea este ca vreau sa-l dau in judecata, pe tatal copilului meu. Baiatul are 3 anisori dar pana acum n-am facut pasul asta pentru ca tatal ma ameninta ca imi ia copiluul la el. vreau sa va intreb daca el nu sa interesat de copil de cand s-a nascut, dra are conditii mai bunde de trai decat eu, poate obtine custodia copilului?

Răspuns Câştigător
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Nu te lasa influentata si da-l in judecata pentru stabilirea filiatiei fata de tata (recunoasterea copilului) si pensie alimentara.
Ar fi foarte greu (eu spun ca imposibil) sa-ti ia copilul, avand in vedere comportarea lui de pana acum: te-a parasit cand erai insarcinata, nu a recunoscut copilul dupa nastere si nu a ajutat cu ceva la cresterea lui.

3 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Nu spui cateva detalii importante pentru un raspuns bun: sunteti casatoriti, divortati sau ati avut copilul in afara casatoriei, daca a fost recunoscut de tata, daca plateste pensie alimentara si pentru ce vrei sa-l dai in judecata.
Spune aceste detalii si o sa-ti dau un raspuns concret.

| Hunorka explică (pentru Ioandelasal):

Nu am fost casatoriti, bici acum nu sunt am fost impreuna cu el 4 ani, si accidental am ramas insarcinata. el n-a vrut copilul vroia sa fac avort dar eu voiam sa-l tin. apoi cand eram insarcinata in luna a 6 m-a parasit. nu a recunoscut coppilul, si voiam sa-l dau in judecata dar tot timpul(si acum) ma ameninta ca imi va lua

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca nu se poate pe cale amiabila, dati-l in judecata. In general este bine ca cel mic sa ramana cu mama. Daca aveti si un servici, cu atat mai bine, pentru ca cei din Instanta vor lua asta in considerare si este in avantajul dvs. Mult success!