| MirelIulian1314 a întrebat:

recent am dat proba teoretica la scoala de șoferi iar pe fisa de școlarizare am observat că numele meu inițial este scris cu  in loc de Î asta înseamnă că este vreo problemă? Adică o sa mai dau iarăși proba teoretica? Va rog să mă ajuți, mulțumesc.

Răspuns Câştigător
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Se vede ca nu mi-ai citit atent raspunsul ori nu l-ai inteles. Mai reciteste-l si cauta sa-l si intelegi.
Dosarul n-o sa-l anuleze, nu exista nici un motiv. Chiar daca este o litera gresita celelalte date ale tale corespund, in principal CNP. In orice caz fa cum ti-am spus: du-te la scoala de conducere si obtine o fisa cu numele scris corect.

3 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Se pare ca examinatorii n-au sesizat neconcordanta dintre fisa de scolarizare si cartea de identitate, asa ca n-o sa mai sustii proba teoretica. Du-te la scoala de conducere si solicita sa-ti elibereze o fisa corecta, s-ar putea ca la proba practica sa observe si sa nu o poti sustine la dat programata.

| MirelIulian1314 explică (pentru Ioandelasal):

Pai am dat proba teoretica și am luat-o și acum trebuie sa dau cea de oraș dar zic sa nu anuleze dosarul și să mai dau iarăși proba practica

| MirelIulian1314 explică (pentru Ioandelasal):

Da stiu ce zici dar eu am dat proba teoretica și am luat-o cu 23 și îmi e teama că sa nu îmi anuleze dosarul și să o mai dau iarăși asta vreau să știu...