El poate face cererea dar nu cred ca ii va fi aprobata, daca se afla de locuinta cumparata si apoi vanduta.
Problema era ca pe vremea aceea, un prieten de-a lui i-a dat banii ca sa cumpere acel apartament pe numele lui fiindca acel baiat nu putea nu stiu de ce, ceva legat de socrul aluia, si atunci el a cumparat apt pe numele lui dupa care a fost rugat sa il vanda dupa cateva luni pe o suma un pic mai mare. Iar acum cand are nevoie sa ceara locuinta de la primarie nu stie daca i se va mai aproba din aceasta cauza sau nu. Cam asa sta situatia
Nu pot beneficia de locuinţe sociale, potrivit prezentei legi, persoanele sau familiile care:
a) deţin în proprietate o locuinţă;
b) au înstrăinat o locuinţă după data de 1 ianuarie 1990;
c) au beneficiat de sprijinul statului în credite şi execuţie pentru realizarea unei locuinţe;
d) deţin, în calitate de chiriaş, o altă locuinţă.
Sunt mai multe articole in lege, asta e articolul 48 l-am scris doar pe asta care te intereseaza, deci comform legi nu poti lua o locuinta.
CITESTE AICI TOATA LEGEA:
https://lege5.ro/......e-114-1996
Va multumesc frumos stimate! Pacat ca am facut acea prostie sa cumpar acel apartament in 2012 sau 2013, ca sa imi ajut prietenul, ca de fapt era apartamentul lui doar cumparat pe numele meu dupa care l-a vandut dupa cateva luni cu un pic mai mult. Iar eu nefiind constient atunci de ceea ce fac am dat-o in bara se pare, rau de tot.