Tu ai intrebat doar de o procura, asa ca nu ti-am raspuns si la celelalte probleme, iti raspund acum.
Mama ta si tu ar trebui sa faceti plangere penala in legatura cu ilegalitatile pe care le-ai enumerat. Te sfatuiesc sa soliciti o consultatie unui avocat specializat pe dreptul penal, prezentandu-i toate situatiile enumerate si dovezile pe care le aveti si te-ar putea sfatui ce trebuie sa faci si chiar sa redacteze plangerea si te reprezinte.
Da, mama ta iti poate da o procura speciala, autentificata de un notar public, prin care te imputerniceste sa deschizi un proces, sa angajezi avocat, sa o reprezinti in proces si tot ce este nevoie, notarul public stie ce sa scrie in procura.
Va trebui cate o procura pentru fiecare proces.
Iar aceasta procura speciala unde se poate face, la notar sau in alta parte? Va intreb fiindca Mama mea va veni curand din strainatate si sa stiu unde un va trebui sa ma duc cu ea
Se pare ca nu mi-ai citit atent raspunsul, am spus clar ca procura trebuie sa fie autentificata de un notar public, de regula se face la cel mai apropiat notar, din localitatea de domiciliu sau alta localitate apropiata, daca nu exista notar in localitatea de domiciliu.
O masina de cusut antica Zinger cu piese facute din platina. Nu există așa ceva. E o șarlatanie povestea cu piese făcute din platină. Ar fi de făcut ceva dacă ai dovezi asupra acelor fapte.
Am spus asa ca exprimare. Cum sa nu exista domnul meu asa ceva? Si imi cer scuze se numeste Singer nu Zinger. Uitati si linkul https://www.bunaziuafagaras.ro/singer-masina-de-cusut-cu-piese-din-platina/
Ba da am citit cu atentie raspunsul dvs. Doar ca v-am intrebat deoarece nu am inteles daca procura speciala se face tot la notar sau notarul doar o autentifica. Acum am inteles. Va multumesc frumos
Oricum aia mai putin conteaza ca are piese din platina. Valoarea masinii de cusut in sine conteaza si faptul ca e originala. Iar asa o masina costa zeci de mii de euro
Am inteles. Va multumesc frumos din suflet si asa vom face! Sarbatori fericite sa aveti si multa sanatate va dorim dumneavoastra si familiei dvs!