Trebuie facuta succesiunea. Nu faci nimic cu o adeverinta. Dar ca sa intre acel teren in proprietatea ta, trebuie facuta succesiunea de la ultimul detinator al acelui teren pana la tine.
Iti multumesc pentru raspuns, dar este o chestie complicata.Au fost 3, 41hectare impartite la cei 8 Frati a bunicului meu (tatal lui tata) si partea bunicului a fost trecuta direct pe numele tatalui meu (in adeverinta ).am contactat un notar si mi-a zis ca nu se poate face succesiunea fara titlul de proprietate. De aceea va rog pe voi toti sa ma ajutati. Multumesc frumos
Trebuie sa te interesezi la Primarie - la Camera Agricola - daca s-a emis Titlul De proprietate corespunzator acelei adeverinte. S-ar putea sa se fi emis iar tatatl tau sa nu-l fi ridicat.
Daca nu s-a emis va trebui sa faci cerere pentru emiterea Titlului de Proprietate in baza adeverintei.
Topograful Primariei va trebui sa vina sa faca masuratorile terenului care sa stea la baza emiterii Titlului De Proprietate. Daca Primaria nu are topograf va trebui sa angajezi tu unul care sa faca asta.
Pana la urma vei primi Titlul De Proprietate pe numele tatalui tau.
Dupa ce ai obtinut Titlul De Proprietate poti merge cu el la Notar sa faci succesiunea.
Iti multumesc frumos pentru informatie, sper sa imi fie de folos.