| Razvan291095 a întrebat:

Buna ziua! Telefonul meu este retinut de procuror in cazul unui dosar! Pot accesa wapp si alte aplicatii de pe un alt dispozitiv (iphone )?! Ma gandesc ca in cazul in care m as conecta la noul dispozitiv, aplicatia wapp din celalalt dispozitiv, s ar deconecta si ar împiedica ancheta! Multumesc

8 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Nu ti-au spus ce poti face?
In orice caz poti accesa diverse aplicatii, dar nu in contuurile pe care le ai pe telefonul retinut si nici sa incerci modificarea/stergerea datelor existente pe acesta.

| Razvan291095 explică (pentru Ioandelasal):

Nu mi s-a spus! Am doua dispozitive iphone si cel retinut si cel actual! Stiu ca doar whats app ul se deconectează, dar incerc sa ma loghez pe numarul de telefon! Cartela am primit o inapoi.

| Razvan291095 explică (pentru Razvan291095):

Daca* incerc sa ma loghez

| Teodore000 a răspuns:

Nu poți să mai stergi sau să modifici nimic. Orice dovadă au împotriva ta o vor folosi

| Razvan291095 explică (pentru Teodore000):

Nu asta e intentia mea! Ma gandeam ca in sistemul lor informatic raman datele si conversatiile, ca sa pot accesa in continuare what app!

| Dragobeta a răspuns:

Orice ai vrea tu sa faci, nu te gandesti ca ei au dreptul sa activeze atat contul tau cat si arhivele whatsapp? Pentru ca da, totul e arhivat pe servere. Nu sunt numai in telefonul tau.
Daca incerci sa impiedici ancheta prin orice metode, tu vei avea de suferit. Chiar daca esti numai martor.

| Razvan291095 explică (pentru Dragobeta):

Nu imi doresc sa sterg nimic! Intrebam daca pot accesa contul de iCloud si what app(știind ca wapp se va deconecta de pe acel dispozitiv)… vreau doar sa l utilizez. nu se sterg ceva

| Teodore000 a răspuns (pentru Razvan291095):

De ce nu îi întrebi: "Auziți, înțeleg că mă băgați la bulă dar WhatsApp-ul, WhatsApp-ul îl mai pot folosi?"