| CristianN99 a întrebat:

Buna ziua TPU!
Am primit de pe net un tricou cu polita romana dar eu nu am stiut ca nu am voie sa-l port pe strada.
Am fost oprit de un echipaj de politie, le-am explicat ca il am de pe net si nu este original dar nu m-au crezut si m-au dus la sectie.
Am primit amenda 1.000 de lei si mi-au luat amprente si poze si s-a deschis dosar penal in cercetare. Nu stiu ce sa mai fac sunt disperat din cauza unui tricou, eu nu stiam nici macar cum arata unul original de politie! Nu am mai dormit de 2 zile ce se poate intmpla fac puscarie?

5 răspunsuri:
| RoCkKiD a răspuns:

Daca nu ai antecedente ma indoiesc ca o sa te bage la racoare mai ales daca esti tanar. O sa iti aplice o amenda frumoasa ca sa intelegi ca nu ai voie sa porti insemne oficiale ca civil.

Si da, daca nu stii ca o lege exista nu inseamna ca nu ti se aplica. Desi asta e cam evidenta...

| CodrutElian1990 a răspuns:

De la cine ai primit tricoul?

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

In mod sigur nu o sa fii condamnat la inchisoare, de fapt aproape sigur ca n-o sa fii condamnat.
P.S. Nu spui ce varsta ai, este necesar sa spui asta pentru un raspuns mai detaliat si corect.

| CristianN99 explică (pentru Ioandelasal):

Am 23 de ani, nu am vrut sa fac nimic rau, doar am vrut sa il arat unui prieten, nu am stiut ca se poate ajunge la asa ceva! l-am purtam pe mine maxim 10 minute de la scara mea de bloc la scara lui 2 strazi mai departe! Nu am avut niciodata legatura cu politia nu am facut niciodata un lucru rau! Nu stiu ce sa mai fac din cauza unui tricou s-au intamplat atatea! Am incercat sa le explic ca nu stiam ca nu am voie cu el eu nici nu stiam cum arata un tricou originald e politie!

| Stropdeploaie a răspuns:

Ce varsta ai?
Si de pe ce site ai cumparat respectivul tricou? Am vazut si eu un astfel de site.dar am vazut ca mi cere legitimatia ..Acum scuza ma ca ti zic.dar cum adica n ai stiut ca ar fi original?
Ai putea contesta amenda.
Cauta un avocat.