| deearoy a întrebat:

Buna ziua. vreau o părere sinceră din partea voastră: am dat traseul de 2 ori și am picat. credeți că ar trebui sa mai incerc sau sa renunț? Dosarul expira in septembrie.va rog ajutați mă cu sfaturi

10 răspunsuri:
| Maricochetacasei a răspuns:

Nu renunța.Eu niciun examen practic nu l-am luat din prima(din cauza emoțiilor)dar nu am renunțat.Ai timp și șanse până în septembrie deci:LA TREABĂ!winking

| deearoy explică (pentru Maricochetacasei):

Mulțumesc frumos pentru încurajare!?

| mihai69 a răspuns:

Mai ia ore. Eventual schimbă instructorul/ școala.
Dacă vrei, poți!

| deearoy explică (pentru mihai69):

Până la examen a fost totul bine..nu am avut probleme la condus, chiar și instructorul mi-a fost zis că am avansat mult

| Kufu95 a răspuns:

De ce să renunți? Dă-i înainte că odată și odată vei reuși.

| Furnicuta000 a răspuns:

Eu am picat de 3 ori si am luat a 4 a oara. Dar a fost demult.
Important e si daca tu chiar ai nevoie de acel permis si daca esti pasionata de condus pentru ca daca raspunsul e nu la ambele, nu merita sa te stresezi. Totusi daca ai dosarul valabil, nu poti sa dai cu piciorul, nu? Altfel ai dat banii degeaba. Dar simplul fapt ca ai picat de 2 ori nu inseamna ca nu ai sanse sa il iei, trebuie doar sa mai faci niste ore

| adam7 a răspuns:

Nu renunți! Mai fă câteva ore suplimentare și la condus fii degajat(a) considera ca e ceva normal și uzual, conduci natural fără emoții ca de aceea pici.

| KovacsB a răspuns:

Cunosc persoane care au dat de 8 ori orasul si a 8- a oara au luat.
daca ai avut ghinion si ai avut un instructor retardat mintal nu este vina ta.

| darrio2007 a răspuns:

Degeaba intrebi aici. Tu stii cât de bazat poti fi ca sa mai incerci din nou.
Vezi unde ai avut greseli si incearca sa le remediezi.

| LisaJulie a răspuns:

Eu cred ca ar trebui sa îți schimbi instructorul, eu cunosc persoane care au dat și de 9 ori pana au luat deoarece nu au instructor bun