In Legea nr.31/1990, privind societatile comerciale, nu este prevazut un anumit numar limitat de obiecte secundare, citez:
"ART.7.Actul constitutiv al societăţii în nume colectiv, în comandită simplă sau cu răspundere limitată va cuprinde:
c)obiectul de activitate al societăţii, cu precizarea domeniului şi a activităţii principale;"
Ca model de act constitutic alege-l pe cel care cuprinde toate elementele prevazute la acest articol.
Dar din cate am inteles in 2012 s-a modificat si acum permit 1 obiect principal si 5 secundare...asa si este formularul de pe site-ul lor http://portal.onrc.ro/ONRCPortalWeb/appmanager/myONRC/public; jsessionid=JwRSQHxCJXLqtfHYvw4x3RjWDBMncZLP4r3k8tTHZZ2pbh13v1Hp! 893993430? _nfpb=true&_pageLabel=furnizareOffline#wlp_furnizareOffline
Prevederea pe care am citat-o este astazi in vigoare. N-am intalnit o alta prevedere in acest sens.
Ok..multumesc pentru raspunsuri in seara asta il fac si maine incerc sa-l depun si revin cu "update-uri"...o seara placuta va urez!
Asa credeam si eu dar se pare a nu fi asa, am mers la Registrul comertului, si dupa ce am depus "Contractul de comodat" doamna de acolo a inceput sa ma intrebe de activitati principale. secundare..deci nu ma mai intrebat daca vreau sa il fac eu (actul constitutiv), sau sa mi-l faca ei asa ca sa nu mai stau la randuri interminabile (un singur functionar pe tot judetul) si apoi cand in-trun final cand imi vine randul sa ma trezesc ca imi spune ca nu e complet sau ca ca e gresit nu stiu ce..in fine..am ales sa mi-l faca ei contra-cost (200 ron) acum nu stiu exact ce taxe ar mai fi de platit in afara de capitalul social stiu ca mai era o taxa de vreo 400 si ceva de lei ..in fine..ideea e ca doamna mi-a trecut ca si activitati secundare (coduri CAEN) cate am dorit..asa ca fundita merge mai mult ca sigur pentru doamna /domnisoara "Ioandelasal"..raspunsul dansei a fost destul de promt si concret, asa ca Multumesc frumos tuturor pentru participare!
Nu sunt de genul feminin ci masculin, asa ca nu sunt doamna si nici domnisoara.
Nicoleta_Cristina_1900 întreabă: