| Selux a întrebat:

..
Vreau sa fac actul constitutiv al unui nou SRL si ceea ce nu stiu exact cate obiecte secundare poate avea..ca din cate stiu s-a modificat nu mai poti pune cate vrei..as fi recunoscator daca mi-ati lasa si un link cu un model (pdf) actualizat! (eu am unele descarcate de pe internet, dar nu stiu care ar fi cel mai potrivit). Multumesc anticipat!

Răspuns Câştigător
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

In Legea nr.31/1990, privind societatile comerciale, nu este prevazut un anumit numar limitat de obiecte secundare, citez:
"ART.7.Actul constitutiv al societăţii în nume colectiv, în comandită simplă sau cu răspundere limitată va cuprinde:
c)obiectul de activitate al societăţii, cu precizarea domeniului şi a activităţii principale;"
Ca model de act constitutic alege-l pe cel care cuprinde toate elementele prevazute la acest articol.

6 răspunsuri:
| Selux explică (pentru Ioandelasal):

Dar din cate am inteles in 2012 s-a modificat si acum permit 1 obiect principal si 5 secundare...asa si este formularul de pe site-ul lor http://portal.onrc.ro/ONRCPortalWeb/appmanager/myONRC/public; jsessionid=JwRSQHxCJXLqtfHYvw4x3RjWDBMncZLP4r3k8tTHZZ2pbh13v1Hp! 893993430? _nfpb=true&_pageLabel=furnizareOffline#wlp_furnizareOffline

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns (pentru Selux):

Prevederea pe care am citat-o este astazi in vigoare. N-am intalnit o alta prevedere in acest sens.

| Selux explică (pentru Ioandelasal):

Ok..multumesc pentru raspunsuri in seara asta il fac si maine incerc sa-l depun si revin cu "update-uri"...o seara placuta va urez!

| CataC a răspuns (pentru Selux):

Salut
Unul principal si 5 secundare, putand fi adaugate mai multe contra cost.
Bafta

| Selux explică (pentru CataC):

Asa credeam si eu dar se pare a nu fi asa, am mers la Registrul comertului, si dupa ce am depus "Contractul de comodat" doamna de acolo a inceput sa ma intrebe de activitati principale.laughing secundare..deci nu ma mai intrebat daca vreau sa il fac eu (actul constitutiv), sau sa mi-l faca ei asa ca sa nu mai stau la randuri interminabile (un singur functionar pe tot judetul) si apoi cand in-trun final cand imi vine randul sa ma trezesc ca imi spune ca nu e complet sau ca ca e gresit nu stiu ce..in fine..am ales sa mi-l faca ei contra-cost (200 ron) acum nu stiu exact ce taxe ar mai fi de platit in afara de capitalul social stiu ca mai era o taxa de vreo 400 si ceva de lei ..in fine..ideea e ca doamna mi-a trecut ca si activitati secundare (coduri CAEN) cate am dorit..asa ca fundita merge mai mult ca sigur pentru doamna /domnisoara "Ioandelasal"..raspunsul dansei a fost destul de promt si concret, asa ca Multumesc frumos tuturor pentru participare!

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns (pentru Selux):

Nu sunt de genul feminin ci masculin, asa ca nu sunt doamna si nici domnisoara.