| stef112 a întrebat:

Cand avem voie sa dam cu petarde? Pe 30-31-1 sau cum?

Răspuns Câştigător
| Storepc_Reparatii_1990 a răspuns:

Conform legi doar in ziua de 31:d dar legile au fost facute pentru a fi incalcate asa ca poti da si azi loooool :D

Ti s-a stricat laptopul, calculatorul, televizorul sau alt echipament? nu te ingrijora, contacteaza-ne si noi ti-l vom repara. www.storepc.ro

17 răspunsuri:
| MotanuJmekerit a răspuns:

Seara inainte de revelion pana in cealalta zi eu stan la casa si dau cu petarde cand vreaulaughing

| ALYNAMARYA a răspuns:

Petardele sunt interzise de lege. mai poti folosi vulcani si artificii. Practic, tot ce zboara si face poc este interzis. Vezi Legea 406/2006.

Sarbatori fericite!

| losseru a răspuns:

30-1

| Dany3103 a răspuns:

Teoretic nu ai voie deloc, in lege zice ca ai voie doar cu astea din clasa 1 adica prostioare de alea care scot scantei si care nu se ridica de la sol, petardele is exceptie si le-a bagat la interzise :-J, dar in noaptea de revelion dai linistit

| Lykan a răspuns:

31 spre 1 cred doar ii noaptea de revelion

| criskitty86 a răspuns:

Legal ar fi 31-1

| Sooorin a răspuns:

Ai voie sa dai niciodata, este interzis de lege, daca dai si te prinde politie iti da amenda si iti face dosar, cel mai bine folosesti artificiile, si bomboanele de craciun din pom, bafta la amenzi happy

| danceisme a răspuns:

In noaptea de 31-1.big grin Legea spune ca nu ai voie inaine sau chiar dupa.

| Juleuuss a răspuns:

Pe 31.

| Turok90 a răspuns:

Mereu oh go on

| GeorgicaMotanul a răspuns:

31-1 ora 12 ziua

| VadTot a răspuns:

Deci pentru ca traim intr un stat condus de un sistem politienesc si ultra comunist petradele au fost interzise prin lege militara! si sunt considerate produse pirotecnice Deci pentru a da cu petarde iti trebuie sa ai autorizatie de la primarie pompieri politie.smd. Deci pentru ca numai ai timp de toate astea rezuma te la acele artificii din sarmalaughing)))

| Broadband a răspuns:

Dai ma la greu ca nu-ti face nimic mai dai dracul de politisti.ce n-avem voie sa ne distram. odata pe an e revelionu...sa vezi ce dau diseara big grin

| stef112 explică (pentru Broadband):

Am spart gheata. am dat vreo 2 cutii cu 3 focurilove struck...

Răspuns utilizator avertizat
| stef112 explică (pentru Kiindox):

rolling on the floor hai ma ma lasi. eu am pus intrebarea sa stiu daca e voie si pe 30. pe 31 dai cate vrei cand vrei. nu te ia nimeni... dupa droguri nu umbla cum umbla dupa petarde. dar oricum nu au ce face. toata lumea da cu petarde artificii... si sunt permise alea de clasa I dar sunt foarte scumpe alea asa ca iau de clasa II.

| Broadband a răspuns (pentru stef112):

big grin asa vezi. eu de pe 23 decembrie pana azi am dat 15 cuti din astea mari laughing
la 12 scoatem bateriile...La Multi Ani!

Întrebări similare