Depinde de banca dar de obicei te intreaba chestii simple gen cate conturi ai la ei, daca ai luat un imprumut in ultima luna etc. Nu prea are nimeni ce sa faca cu ele pentru ca daca nu stii toate detaliile despre cont nu te poti autentifica pentru ca intrebarile nu-s mereu acelelasi.
Probabil cineva care te cunoaste bine poate sa te impresoneze la telefon, in persoana trebuie sa aiba si buletinul tau, gesturile si postura nu-s metode de autentificare.
In schimb, oricand se face o modificare la contul tau te anunta si pe mail iar daca se fac operatiuni cu banii si ai optiunea de sms alert primesti SMS. Daca ceva nu a fost autorizat de tine suni la ei si le zici ca a fost o frauda iar ei o sa rectifice, banii din cont sunt asigurati deci nu poti ramane fara ei.
Buna! De obicei cer numele, prenumele si datele de pe buletin. Lasa rromii sa te imite, sunt niste idioti cu gura mare care se cred smecheri. Nu-i duce pe ei capul sa faca ceva. Poti sta linistita.
Cine suna in 2020 la banca ca sa afle suma de pe card e fie idiot, fie idiot, fie idiot. Online banking, doooH!
Poti face asta si la un ATM, interogare sold. De ce trebuie sa suni sau sa mergi la bancă?
Încă există internet banking care trebuie plătit în 2020
Mi s-a părut o glumă proastă când am auzit, dar mi-au confirmat mai mulți cunoscuți că nu-i glumă. Poate ăsta e cazul aici și OP a preferat să rămână cu banii.
Bine, nici cazul în care serviciul de internet banking e că primești un număr de telefon bonus la care sa le suni nu m-ar mira
Prostii. Uite, la Raiff de exemplu platesti daca vrei activat MOBILE banking, dar sa intri pe site ca sa iti verifici contul si eventual sa faci alte operatii e moca.