Posibil! Și majoritatea tinerilor l-ar vota! Eu una nu prea îl consider atât de capabil sa fie politician! A făcut o generație întreaga sa creadă ca poate face bani din minim de efort! Majoritatea volggerilor nu imi plac, cel puțin din țara noastră
Am vazut ca are foarte multi sustinatori. Ma rog, printre tineret ca oamenii mai in varsta sunt tot cu ce stiu ei.
Nu cred ca se baga in politica acum, nu are de ce. A zis ca vrea sa fie presedinte deci probabil o sa astepte pana implineste varsta necesara. Deocamdata o sa fie ocupat cu investitiile si afacerile pe care le are
Nu mă interesează suficient de mult personajul încât să fac pronosticuri dacă intră sau nu în politică. Oricum nu văd ce importanță ar avea asta și ce brânză ar putea să facă în politică.
Mici! Mai mici ca Nationala de fotbal sa câștige mondialul viitor! De ce sa își complice viata? Câștiga bine, este liber de obligații *( INCA ) chiar nu are rost!
Acum 8 minute | CristiDinBucuresti a răspuns:
Ăla e un imbecil ce politica sa faca un bou ca șely un cretin
Când nu ești în stare să legi 3 cuvinte pe TPU, dar te iei de un copil care în 5 ani a făcut cât tine în 5 vieți.
Daca au sustinut-o romanii pe Dancila, o sa-l sustina si pe asta. In 2028 o sa votam intre ala din videoclipul cu "Cristi!" din 2016 si aia de a muscat copilul pe plaja, probabil.
Aded3ghizata întreabă:
wallyvali întreabă: