Nu este genul lui BAsescu sa joace cu asi ascunsi prin maneca. Poate ascunde un sis, un pumnal sau un box, dar niciodata un as.
Prostia celor ce inca mai cred ca ieri a fost o lovitura de stat si nu un transfer de putere.Prostie care, la referendumul pentru suspendarea sa, va creea o stare jalnica foarte aproape de 50-50.Asta din cauza ca multi pun botul la onanelile comparative cu Mineriadele sau "varsarea de sange din 1989" propagate de ciuma portocalie si prelungirile sale.Impotriva USL-ului, intr-un duel unu-unu, nu mai are nimic altceva decat o falsa justitie in mana, pe care inca o poate controla.
Sa-mi bag picioarele, daca iese asta iar la referendum inseamna ca Romania chiar isi merita soarta si nu mai am nimic de comentat.
Imprundentele si precipitarile USL, opinia publica internationala, absenta unor lideri populari in tabara USL, care ar putea fi votati cu entuziasm.
Puterea politica, oameni politici santajabili, fosti securisti, procurori, banii (are cate vile ca nu mai stiu... patru sau cinci?)
Mie imi este clar ca nu mai este sustinut nici intern, nici international. De obicei cand cad oameni de astia se duc urat de tot.