| Danny28 a întrebat:

Care credeți că vor fi candidații pentru alegerile prezidențiale din 2025? Sunt șanse să scăpăm de Georgescu?

8 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Unul ar fi Nicusor Dan, actualul primar al Capitalei, tocmai si-a anuntat candidatura ca independent.
In rest nu se poate spune, desi Elena Lasconi nu a renuntat si Simion probabil va candida.
Cat il priveste pe Georgescu nu se stie daca ii va fi acceptata candidatura.

| Danny28 explică (pentru Ioandelasal):

De Nicușor știu, dar nu am idee cât de mult va fi votat fiindcă restul țării nu prea știe de el.

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru Danny28):

Sincer nici eu ca bucurestean nu cred ca il voi vota daca vor fi alte optiuni cat de cat decente pentru ca daca el pleaca acum de la primarie ne intoarcem la Firea

| gabicoo a răspuns:

De Georgescu scăpăm aproape sigur. În rest vom avea un candidat comun al dreptei, unul de stânga, pe Simion (mai mult decât sigur), pe Nicușor Dan și alți câțiva candidați de umplutura. Să sperăm că printre ei nu va fi un alt Georgescu.

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns (pentru Danny28):

O sa afle cand se vor strange semnaturile si apoi in campanie.
De Georgescu tot asa s-a aflat.

| GligoresiLaruca a răspuns:

Bine ca am scapat de Lasconi.

| Kufu95 a răspuns:

Georgescu nu cred că va mai candida, iar ceilalți ar fi Elena Lasconi, Marcel Ciolacu, Nicolae Ciucă, Cristian Diaconescu, Nicuşor Dan, George Simion, Kelemen Hunor,... Geoană posibil să nu mai participe

| FreddieM a răspuns:

Am scăpat de el.
Pentru mine, singurul potrivit e Nicușor Dan. A fost prima mea opțiune, chiar dacă nu candidase.
Cheers