Cele mai importante din opozitie vor fi cu siguranta PD-L si PP-DD care probabil vor face la randul lor o alianta.
Dar dupa alegerile din toamna nu cred ca va mai rezista USL. Dupa ce vor avea sacii in caruta vor aparea conflicte - ca unul are mai mult decat celalalt. Sunt curios, dupa ce ajunge Antonescu presedinte, ce va face Ponta cu toata puterea pe care si-a atribuit-o in mod neconstitutional. In momentul de fata orice presedinte poate fi suspendat de Parlament. Romania si-a pierdut caracterul semi-prezidential.
Ne aflam la categoria Legislatie, POLITIC, social.
Daca ne aflam la cateogoria adolescenti sau dragoste si sex, putem pune intrebari si pe placul tau.
Ok,dar aceasta intrebare nu stiu cu ce te ajuta sincer
Da,asta vad eu cea mai buna solutie.
Oricum eu o sa ma duc sa votez cu USL, sa stea romanii si mai mult in cac*t sa vedem poate se satura la un moment dat.
Imi vine foarte greu sa stau sa-ti explic si tie cu ce ma ajuta intrebarile pe care le pun.
Sunt obosit de la munca si mi-e greu sa incep sa fac politica cu cineva caruia nu-i pasa de politica sau pur si simplu nu se pricepe.
Politica nu prea starneste interesul nimanui spre deosebire de categoriile legate de, pokemoni, surprize turbo, gagici dezbracate, jocuri online, farse a la buzdugan, si oana zavoranu.