Pai problema e ca vin aia din afganistan, se duc in belarus, dupa aia in polinia si apoi vor sa ajunga in Germania, ca i-a bombardat si SUA si UE, si acu na, fug aia din nenoricirea aia.
Nu-i lasa polonia sa treaca pe acolo, Balarusul ii lasa, se zice ca polonezii ar incalca drepturile omului ca nu-i lasa sa treaca, de ce nu-i lasa sa treaca nu se stie.
Aia nu se implica ca nu au nici un interes sa se implice, e foarte simplu.
Daca SUA si altii ii lasa in pace pe aia in afganistan, nu mai vroiau gramada de din astia sa vina in UE si era bine.
Pai ce a facut NATO un afganistan, irak, siria, kurghistan, au dat cu bombardamente si de nu stiu cate zeci de tot tot cica ii democratizeaza pana i-a nenorocit de tot.
Adica au democratizat puturile de petrol de fapt, au vrut sa ia petrolul de acolo.
Deci NATO si UE sunt de vina ca vin gramada de arabi in UE. Asta e, nu are nici o legatura cu rusii.
Nu ii lasa ca vor sa santajeze UE sa le dea bani, daca nu le da bani, le da drumu sa se duca peste nemti.
Ca UE le-a dat amenzi la polonezi pentru sistemul judiciar si pentru ca polueaza cu carbune mediu, si polonezii zic sa le ia amenzile, ca de nu, le da drumu la gramada aia de imigranti sa invadeze Germania.
Daca le da ce vor, polonezii nu le da voie la aia sa treaca, si scapa nemtii de atatia imigranti.
Pai cum adica de ce nu ii lasa sa treaca? Orice stat are voie sa interzica intrarea in teritoriul lui oricui, nu trebuie sa se justifice.
Imigranti ilegali. Vin niste hoarde de potentiali teroristi la granita ta, multi fara acte. Tu ce faci, ii inviti in tara?
Pai am zis eu de ce nu-i lasa, au acel scop care l-am zis aseara.
Si nu ti-am zis acest scop aseara?! Reciteste. Te miri de scop ca si cum nu l-as fi zis ieri.