Si mie imi place G4 media dar am auzit pe unii care ziceau ca cica e putin sprijinit de serviciile secrete.
Chiar nu stiu, ar insemna sa citesc pe toate site-urile sau sa ma uit pe toate posturile de stiri si apoi sa le compar.
Eu citesc regulat stirile care ma intereseaza de pe ziare.com si adevarul.ro. Daca chiar vreau sa aprofundez o stire caut pe net si alte site-uri.
Ma uit regulat la Digi24, consider ca este destul de obiectiv.
Ai ales cel mai de rahat exemplu.
In primul rand informarile referitoare la vaccin, ca e sigur, au fost facute pe studii medicale nu pe apartenente politice.
Si drept urmare, vaccinurile au fost sigure, si acum avem dovada dupa 2 ani jumatate de vaccinare ca informatia a fost corecta, reactiile adverse fiind incadrate in marjele date de producatori in urma studiilor.
Legat de fondul pentru victimele vaccinului ai macar idee ce spui?
Stii ca acesta chestie a fost doar o popunere a unui parlamentar francez de extrena dreapta, antivaccinist declarat public si nu exista un asemenea fond in momentul de fata? De ce propabi mizerii, de ce esti jegos si mai ales ipocrit sa te plagi de media ca lanseaza informatii false in timp ce tu faci fix aceeasi mizerie?
Serios? Tu imi confirmi ce am scris eu mai sus:
"a fost doar o popunere a unui parlamentar francez de extrena dreapta"
si ma intrebi sigur sigur sigur?
Ai deschis link ul ala macar?
Am vazut ce scrie mare acolo de vreo 5 ori si anume "PROPUNERE"
Daca tu esti asa sigur vii frumos si imi spui cand s-a votat in cadrul Parlamentului European acesta propunere, cine a votat-o, cum se numeste fondul, cum functioneaza samd...
Nu fi tantalau pana la capat
Raspunsul asta al tau inseamna de fapt:
"ok, habar nu am ce sa zic, am propagat o informatie falsa si nu stiu cum sa ma scot acu ca am fost prins".
E ok. Ipocrizia e pe toate drumurile.
Dar de ce schimbi discutia? De ce nu aduci argumente fix pe subiectul pe care discutam?
Nu era vorba despre razboi aici.
Era vorba despre ipocizia ta, care acuzi pe cineva de ceva si faci fix acelasi lucru, nu era vorba despre razboi aici.
" nu inseamna ca EU o sa cred VREODATA ca tot ce zboara se mananca"
ca sa vezi, ai crezut mizeria aia cu fondul pe care ai scris-o... bhahahah, cum ma... cum, sa scrii
" nu inseamna ca EU o sa cred VREODATA ca tot ce zboara se mananca" si totusi sa crezi cu atat tarie ceva pentru care nu ai argumente. Cum? Cum? Cum?
Nu am scris nicaieri ca nu am fost mintit de media. Nicaieri, niciodata nu am scris asta.
Si nu ma pot duce la o televiziune sau la un post de radio sa ii trag de mana, dar o pot face aici cu tine care faci fix acelasi lucru pe care le fac televiziunile. Lansezi afirmatii false....Nu incerca sa te mai scoti deviind discutia.
Zi clar.
Ai dovezi pentru afirmatiile tale sau nu?
Orice alt raspuns din partea ta sau ignore confirma faptul ca ai facut fix aceeai mizeria ca toate media pe care o acuzi aici.
Intelegi ironia ipocriziei tale?
Ia si citeste mai atent ce am scris. De mai multe ori daca e nevoie.
Sa vezi ca au am scris argumentat tot ce am afirmat.
Am explicat exact cu vaccinul care e treaba. Am scris destul de clar ca in ceea ce priveste vaccinul sunt studii medicale si concluziile dupa doi ani care demostreaza siguranta vaccinului. La fel cum am si scris ca au existat reactii adverse, la fel cum au spus si producatorii ca vor exista.
Pe de alta parte tu inca nu m ai lamurit de treaba cu fondul ala.
Ca sa incheiem polemica, ai vreo dovada cu fondul ala? Daca nu eu am incheiat orice interventie.
Concluzionam ca ai scris un fake news grosolan in timp ce acuzi pe altii de minciuna.
Nu am scris nicaieri asa ceva.
Tot ce am spus eu e faptul ca treaba cu vaccinul a fost demostrata medical. Atat am scris.
In continuare ai ceva sa ne spui de fake news lansat de tine in primul raspuns? Sunt sigur ca acum cauti frenetic o infromatie sa iti salvezi curul si incerci sa ma imbrobodesti cu alte chestii. Nu tine.
Pastram aceeasi concluzie si finalizam discutia.