Îşi mai fac apariţia fantomiţe cu aceleaşi discursuri Copy paste pe care le aud non stop pe antene, la politicienii USL, la reprezentanţii lor etc.
Asta e un fel de "Cine a pus carciuma-n drum" sau ce?
E normal ca Germania sa reactioneze politic, (subliniez POLITIC) pentru ca din punct de vedere euro, si CDU si PDL fac parte din familia Popular europenilor.
Daca in locul PDL-ului s-ar fi aflat PSD-ul, Germania ar fi ramas pasiva si s-ar fi "ingrijorat" Franta, atata tot, sau tu ai alta parere?
Sunt STRICT declaratii politice. Daca pe Merkel o interesa atat de mult "democratia" din Romania s-ar fi "sesizat" si cand Anastase FURA in Parlament cu 10 maini la legea pensiilor de exemplu. Sau in opinia basistilor, aia a fost vreo mostra de democratie?
Am mai dat cateva raspunsuri la categoria "politic", si ca prin minune, nu s-a mai gasit niciun basist sa ma contrazica desi i-am invitat.
Aveti grija cu mine la "opinii" de felul asta ca va faceti de ras...
P.S.
Congrat's! In nemarginita-i intelepciune, userul Arthur a ales sa ma ignore.
E bine ca ne folosim de "logica" faptelor.
O sa-i dau si eu un "ignore", sa-l stapaneasca sanatos.
Haiti, Liberia, Ghana, Djibouti, Somalia, Gambia, ar fi multe. Nu le pasă, deloc, dar chiar deloc, au ei destule necazuri ale lor.
Nu, un stat mult mai important din vecinătatea României.
Ai nimerit. Rusia.
Întind gâtul să îmi acorzi funda. Haide! (:-)))))
Normal ar fi trebuit jumătate de fundiţă dar mă gândesc la uzura tastelor care trebuie recompensata.
Vorba lui Andi Moisescu de la "ProTV": "Mă înclin, voie bună!" (:-))).
Ok
Ucraina, Rusia, Polonia...
Da corect in locul lui iti dadeam funda! Like
Crezi ca intereseaza pe vreun stat ce se intampla cu politica din Romania :-s Thoamne! Dami funda ca iti zisei raspunsu : Nu intereseaza pe nimeni ce se intampla in Romania
Total greşit, fraţilor sunteţi chiar aşa aerieni?
" Un eurodeputat Fidesz solicită socialiştilor să adopte o poziţie în PE faţă de situaţia României "
" Merkel: Este "inacceptabilă" încălcarea statului de drept în România "
" Europa, revoltata de actiunile guvernului Ponta. Gunther Krichbaum îi scrie lui Barroso: În România democraţia e atacată. E cazul pentru infringement si suspendarea votului in CE "
" Angela Merkel: Este inacceptabila procedura de destituire a lui Traian Basescu. Aceasta violeaza principiile statului de drept "
" Financial Times: Democratia din Romania merge intr-o directie gresita "
" Consiliul Investitorilor Straini: Recentele evolutii pe scena politica a Romaniei care ar putea afecta stabilitatea si cresterea economica "
" Vă scriu cu mare îngrijorare în legătură cu situaţia politică actuală din România. Ultimele evoluţii indică faptul că România se îndreaptă spre o "democraţie ghidată. În ultimele săptămâni, structurile politice au fost alterate cu o viteză rapidă. Statul de drept a fost subminat, independenţa sistemului judiciar a fost pusă sub semnul întrebării, iar structurile alese democratic au fost suspendate", afirmă deputatul CDU Krichbaum, într-o scrisoare adresată lui Barroso pe 4 iulie, obtinuta de Mediafax. "
" Prin urmare, cer Comisiei Europene pe care o conduceţi să ia în considerare atât declanşarea procedurii prevăzute de Tratatul UE la Articolul 7 (alineatul 3), precum şi a procedurii de infringement potrivit articolului 258 din Tratatul de Funcţionare a UE. Pe durata acestor proceduri, ar trebui instituită o suspendare a dreptului de vot al României", a cerut deputatul german. "
De unde veniţi fraţilor?
anonim_4396 întreabă:
albion întreabă: