Poate a mai trebui la cineva. Iata astazi raspunsul; Boli interne,Chirurgie ortopedie,Neurologie, Psihiatrie, Oftalmologie si orl.Fisa detinatorului permisului de conducere, chitanta precum ca ai achitat taxa eliberarii permisului si citeva copii.Fisa detinatorului permisului costa 5 lei plus 3 lei fisa medicala plus 50 lei toate consultatiile inclusiv incheierea fisei. Succes tuturor.
Am pus mina de vreo citeva ori.Pot sta linistit ca este acolo.Alta alternativa n-am avut.
Pai de ce l-ai lasat sa iti expire? Daca inca are valabilitate,nu trebuie sa mai faci analize medicale.Iar daca ti-a expirat trebuie sa mergi la o policlinica si iti va da o fisa medicala. Psihiatrie,oftamologie,neurologie, chirurgie, nu mai stiu.
Am ajuns tarziu in seara asta. Dar pot spune ca tie iti trebuie un control AMANUNTIT la obiectul de pe umeri
Sanatate, Harule!
Du-te naibii ca s-au spetit astia de la munca sa mi-l caute dupa anumite"recomandari"dar au trebuit sa-mi dea verde.
Care obiect frate ca acolo are o sticla pe care scrie vodka
Si cum dracu' sufla in fiola daca-l opreste nea agentu' de circulatie? Harciog al nostru umbla cu fofarlica
Frate problema e cu dilema, tocmai de aceea iti propun sa-i facem un RMN sa ne lamurim, ori e Harciog au necuratul.
Perfect de acord! Dar, ar trebui sa il luam prin surpindere pe Har. Diavolul asta ne-ar putea scapa printre degete
Gasesti aici detalii : http://www.somara.ro/index.php/actepersonale/permis
Bafta!
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Lacatusw2005 întreabă: