Pai de ce l-ai lasat sa iti expire? Daca inca are valabilitate,nu trebuie sa mai faci analize medicale.Iar daca ti-a expirat trebuie sa mergi la o policlinica si iti va da o fisa medicala. Psihiatrie,oftamologie,neurologie, chirurgie, nu mai stiu.
Poate a mai trebui la cineva. Iata astazi raspunsul; Boli interne,Chirurgie ortopedie,Neurologie, Psihiatrie, Oftalmologie si orl.Fisa detinatorului permisului de conducere, chitanta precum ca ai achitat taxa eliberarii permisului si citeva copii.Fisa detinatorului permisului costa 5 lei plus 3 lei fisa medicala plus 50 lei toate consultatiile inclusiv incheierea fisei. Succes tuturor.
Du-te naibii ca s-au spetit astia de la munca sa mi-l caute dupa anumite"recomandari"dar au trebuit sa-mi dea verde.
Care obiect frate ca acolo are o sticla pe care scrie vodka
Am pus mina de vreo citeva ori.Pot sta linistit ca este acolo.Alta alternativa n-am avut.
Si cum dracu' sufla in fiola daca-l opreste nea agentu' de circulatie? Harciog al nostru umbla cu fofarlica
Frate problema e cu dilema, tocmai de aceea iti propun sa-i facem un RMN sa ne lamurim, ori e Harciog au necuratul.
Perfect de acord! Dar, ar trebui sa il luam prin surpindere pe Har. Diavolul asta ne-ar putea scapa printre degete
Gasesti aici detalii : http://www.somara.ro/index.php/actepersonale/permis
Bafta!
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Lacatusw2005 întreabă: