Nu se apuca aia sa te dea in judecata pentru 50 de lei, e mai mare deranjul.
In schimb de te prind, pot chema politia, de asemenea ar putea chema politia daca au inregistrarea pe camera si sa se ocupe aia in continuare.
Dar magazinu nu cred ca se implica cu avocati si tribunal pentru 50 de lei.
Depinde de magazin.Sa iti vada masina in parcare poate, doar daca au camere in parcare si alea sa fi functionat. Daca nu au camere, atunci nu au pe cine chema sau pe cine reclama, odata ce nu te stie.
Dar tu te faci de tot rahatu pentru bautura? Inseamna ca esti de asta ce nu poate sta fara sa bea, nici de munca nu ai chef, sigur esti certat cu munca.
Normal nu ar trebui sa se ia la cunostinta nimic, cand esti prins trebuie sa te arda, ce spune legea, amenda sau bulau.
Eu in locul tau sa opresc toate presupunerile si problemele care pot aparea ma duceam inapoi, spuneam ca am baut ieri si am intrat si am luat 2 sticle de vin. Am fugit nu eram foarte constient.M-am intors sa le platesc, sa-mi cer scuze.Imi puteti acorda puțină atentie sa verificati camerele sa vedeti ce am furat sa vi le platesc? Sau cand puteti face asta si revin eu.
Oricum, te vei trezi chemat la politie sau va veni politia la tine in vizita.
Tot vei da o declarate, asta sa fii sigur.
Cand te astepti mai putin.
Peste o luna, două.
Sunt sanse foarte mari sa se deruleze o ancheta, cum ai zis.
Dar politistii nu prea "au rabdare" sa trimita citatii in cazul asta, afla cine merge cu masina respectiva, incearca sa-i identifice anturajul/persoanele care au intrat atunci in magazin, si ii salta de acasa pe neanuntate, pentru audieri.
Nu e descindere, nu au mandat, dar totusi vin dupa tine la domiciliu sau la locurile frecventate, si nu prea ii poti refuza
Nu conteaza prejudiciul, ci fapta, care este de natura penala.
Si nu e problema ca sunt doar 50 de lei, cand sunt imagini cu tine furand, ti se pun in carca toate bunurile disparute in magazinul ala din ultima vreme
E o practica veche, cand se prinde un hot din 100, e pus sa recunoasca si faptele celorlalti, ca sa fie rezolvate cazurile.
Rado6931 întreabă: