Ar fi trebuit să primească mare amendă și să le dărâme blocul, primarul Piedone de la București așa a făcut cu multi
Daca este proprietate privata atunci calea legala este ca autoritatile locale sa cumpere terenul drumului ori sa-l exproprieze.
Iti zic eu ca taranii aia sunt pe mana cu autoritatile. Oricate sesizari ai face tot ei castiga pentru ca au pile si relatii.
A mai postat o fata pe aici ceva de genul. Tot asa spunea ca este o familie care are caini de asia centrala si ii tine pe strada si nu poate sa treaca nimeni pe acolo. Si ca si ia si vecinii au facut sesizari la politie si degeaba.
A facut o duda, Piedone lua o spaga si pe urma facea spectacol pe tiktok
Nu are cum sa fie proprietate privata. Dar daca a primit acel teren, sa va arate ca plateste impozit pe el.
Nu ma intereseaza ce face piedone ca nu stau in Bucuresti.
Pai trebuie sa arate proprietarul care a construit blocul nu locatarii, aia sunt skin of the dick.
Asa, si? esti la intrebarea mea. nu te intereseaza subiectul nu raspunzi.
Nu cine a construit blocul, ci cel care a imprejmuit terenul.
El pretinde proprietate privata? Sa dovedeasca. Sa arate chitante ca a platit impozitul sau un act de proprietate, extras CF.
Corect, nu are cum, ei au pile la primarie si la politia locala din cate am inteles.
Pai daca au zis de la primarie ca este proprietate privata, probabil este intr-adevar.
Daca zici ca au construit un gard care blocheaza drumul principal, te-ai putea adresa inspectoratului in constructii (sigur nu are autorizatie pe gard, desi in limitele cu spatiul public se cere).
Apoi, daca esti de parere ca acea proprietate incalca anumite reguli de urbanism si nu numai, fa reclamatii la institutiile abilitate.
De exemplu, poti observa daca este ingreunat accesul la vreun hidrant, cu acel gard.
Primariile sunt de obicei adunaturi de capuse nascute la tara, care in schimbul unui plic cu bani, iti vand orice e in proprietatea consiliului local, si niciodata nu sunt trasi la raspundere. De aia e bine sa depui plangerile la autoritatile subordonate ministerelor.
Valentin_Valymarius_1997 întreabă: