Dacă justiția ar fi corectă și nu ar conta banii lui tata zeci de ani ar trebui să primească Pascu.
As spune ca cea comis "Loredana Atănăsoaie" e mai grav, pe "Vlad Pascu" sa nu mai poata conduce in viata lui si sa plateasca despagubiri incat sa-l saraceasca definitiv
Ma dispera cand vad tineri asa care clar in viata lor n-au lucrat nimic, dar au masini de lux si sparg bani pe vicii cu 2 maini. De unde atatia bani? Ma indoiesc ca si ai sai sa fi ajuns la avearea aia prin munca cinstita
Pe langa intrebarea ta eu as vrea sa stiu :
cand? si cata puscarie? va face Mario Iorgulescu, rahatul ala care a fugit din tara cu complicitatea lu tasu', rahatul ala care a luat viata unui baiat tanar, iar el gunoiul sta pe banii lu tasu (care tasu i-a luat de la statul roman adica de la cetateanul platitor de taxe) bine mersi in strainatate!
Aici se vede si in cazul 2 Mai, ce magistrati avem, ce jeguri corupte majoritar, care ies apoi meltenii la 48 de ani la pensie, pe pensii nesimtite, speciale!
In cazul lui Iorgulescu se vede ca si tara si tratate din care facem parte, cat de slugi suntem cand este vorba de Occident, cand in cazuri similare lasam capul jos si "expulzam" orice infractor ne cer ei; iar cand se intampla invers cand cerem noi extradarea cuiva>> cat de umiliti si supusi suntem, sa nu uitam de cazul Teo Peter -poate unii isi aduc aminte despre ce a fost acolo vorba...
Totul dragilor se trage datorita slugilor infecte care guverneaza aceasta tara minunata de 34 de ani, clasa politica si slugile care tot se perinda pe acolo, fiind doar niste simple mascote conduse de aia mai tari in brat de la C.E., U.E, Occident sau de ce chiar de catre maestrii manipularii in masa< > puternica SUA!
Plictiseală mare! Nu?
Tu nu ai de lucru? La Serviciu mă refer - dar nu de cafea!
Chiar crezi ca suntem mama Omida, sa ghicim cat o sa primeasca?
Eu sper ca o sa primeasca peste 10 ani fiecare.
Dar cati ani va face Mario Iorgulescu? Numai un nebun crede ca Pascu si Iorgulescu vor vedea cum e sa stai dupa gratii macar o zi.
Justitia romaneasca e patata cu sangele mortilor nevinovati si sper sa-i aiba pe constiinta cat vor trai si sa-i viseze seara de seara pentru ca sunt adevaratii infractori daca ii scapa p-astia.
Mucoasa aia moldoveanca cel mai probabil va face puscarie pentu ca n-are pile, e om de rand.