Depune actiunea la Tribunal ca litigiu de munca.Nu ai nevoie de avocat.Am trecut si eu prin asta.Si mi-am recuperat banii.
Primul pas trebuie sa-l faca la Inspectia Teritoriala de Munca din orasul respectiv pentru a face sesizare, dupa aceea merge la tribunal
Da dar mai am o problema, Cand firma a facut carduri la toti angajati, Banca ne-a acordat 200 lei pentru fiecare titulat de card, nici pe aceia nu i-am vazut, nu este o suma mre dar consider ca este furt pe fata. Si nu cred ca pot face toate astea fara un avocat.
Asa este dar pana iti vine de la ITM iti creste barba.Eu am deschis actiune la Tribunal, au urmat 3 infatisari in instanta.Bineanteles ca patronul nu s-a prezentat la nici una. Apoi am apelat la executor.Si mi-am recuperat banii dupa 8 luni de zile.Prin executor.
Ma lasi frate, acum cand sunt amenintati de mister Ponta ca se fac restructurari? Se misca mai ceva ca argintul viu daca asteptai sa-ti via raspuns de la ITM in 2 luni de zile scapai deoarece aveai si un reprezant de-al lor in instanta, asa ca mai bine ai asteptat 8 luni de zile
Dar tu stii ca sunt cazuri, la executor, nesolutionate de 2-3 ani? Trecute deja prin instanta.Si prin ITM.
Gasesti un avocat si aici:
http://www.firmecraiova.info/search/label/Avocatura
anonim_4396 întreabă: