Draga mea, presedintele semneaza legi propuse de Parlament.Deci...nimic.Acum nu mai conduce o singura persoana ci e impartita puterea.El executa ce zice legislativulParlamentul). Sper ca ai inteles
Sti noi spunem ca cei de sus ( din parlament) sunt de vina pentru ceea ce se intampla in tara asta si da asa e dar cea mai mare vina este a nostra. Dc? pentru ca noi i-am ales. Asa sunt toti inainte de alegeri vin cu pungi/banii ca sa-i votam ne facem rau cu mana noastra iar basescu nu a facut nimic bun pentru tara dar, daca ar fi fost altu oare ar fi facut... eu una nu cred
A furat ceea ce se considera bun din punctul lui de vedere care a facut pentru Romania.
Nu e vina noastra(eu sunt minor) a minorilor, ci a adultilor putin sau deloc informati
Stii ce a facut bun? Daca nu era Basescu prieten cu Putin nu mai aveam gaz din cauza Ucrainenilor, el s-a dus sa vorbeasca cu Putin nu Ponta, A facut bine ca a taiat 25%, imi pare rau ca nu a taiat 50% din salarii, deci stai linistit ca si Boc si Basescu au stiut ei ce au vrut sa faca, dar Nu i-am lasat noi, daca ii lasam era mai bine
Daca tot ai pus intrebarea asta, hai ca iti pun si eu o intrebare. Ce a facut Mihai I pentru Romania? La omorat pe Antonescu, Totdeauna Eroii sunt omorati, si tradatorii traiesc bine mersi
A evidentiat, prin castigarea a doua mandate de presedinte, prostia vajnicilor si zelosilor nostri cetateni.Pe viitor,lucrul asta poate fi valorificat, cel putin pe hartie, invatam din greselile trecutului, da' la ce popor alienat si binecuvantat cu mai toate prelungirile prostiei avem, tind sa cred ca nu vom invata nici dupa 10 ani de domnie a prostiei si ignorantei la rang de arta in politica.Ne-a aratat cat de prosti si de lipsiti de gandire suntem, ca sa corectam treaba asta pe viitor.
Puține, dat fiind faptul că este doar președinte. Mie mi-a plăcut atitudinea lui față de Olanda. Jos pălăria!
In privinta Olandei, sint de acord. Sint niste natingi si nesimtirea lor are motivatie politica.
xulescu000 întreabă:
LisaJulie întreabă: