| borsec a întrebat:

Ce ai face daca ai fi primul-ministru al Romaniei? Ce ai schimba?

430 răspunsuri:
| rockvali a răspuns:

Tot

| simonicamiso a răspuns:

AS CREA LOCURI DE MUNCA PENTRU TOATA LUMEA

| adyturka a răspuns:

Ce as face? Cred ca as incerca sa fac o reevaluare a "componentelor" tarii sa sa corectam tot ce e gresit chiar daca asta ar schimba România. Si trebuie consultata populatia in 50% din deciziile luate de Parlament.

| dingo2546 a răspuns:

Mi-as lua concediu

| quickies a răspuns:

In primul rand, as incerca sa schimb mentalitatea romanilor, care cred ca un singur om plasat intr-o functie cat de inalta poate deveni Mantuitorul Romaniei.

| fyto a răspuns:

Sincer nu prea a-i putea face nimic, pentru ca sunt ceilalti parlamentari care te tin in loc...

| rautatemik a răspuns:

Pai pentru inceput as incerca sa fac cat mai putin simtita ''criza'' asta... m-as ocupa in mod deosebit de sanatate si invatamant...

| madutat a răspuns:

Nu as baga atatia bani in buzunarele mele si as incerca sa ii ajut pe cei care chiar au nevoie.

| blanytza a răspuns:

Pai in primul rand daca as fi prim-ministru in Romania, m-as gandi mai mult la tara pe care teoretic si practic o conduc, si mai putin la buzunarele mele... care oricum nu cred ca ar fi goale! in al doilea rand m-as implica mai mult in proiecte de viitor, nu in treburi personale politice de genu : "uite ce face deputatul/parlamentarul/ministrul X si Y si eu uite ce fac". Proiecte de viitor, ma refer la educatie in primul rand, ca e praf... (sunt cl. a 12-a la cel mai bun liceu din Timis si stiu ce zic), la educarea populatiei... ca degeaba lucrii la efecte daca nu extermini cauza! [Romania e asa cum e datorita noua, poporului si pe urma a celor sus-pusi] Si poate nu in ultimul rand as investi in ecologie... in tot ce implica asta. si in agricultura care la noi tine tot de educatia oamenilor! Iar daca ar fi sa schimb ceva, as dori sa schimb mentalitatea oamenilor, in special a celor tineri!

| anamaria30 a răspuns:

Daca as fi prim-ministru as incerca pe cat posibilul ca peste vreo cativa ani sa devin presedinte.laughing