Cea mai buna solutie ar fi pastrarea tutunului, legalizarea prostitutiei si marijuanei si impozitarea cu 70% a celor trei
Lasati-va de fumat, astfel nu o sa mai cheltuiti banii pe care-i consumati cu femeile
Și ideea ta e una proastă - și ideea statului e una proastă. Din motive diferite.
Ideea ta pleacă de la o premiză falsă - respectiv că fumatul strică sănătatea, iar prostituția nu.
Păi hai să vedem - zi-mi te rog câți oameni au luat sifilis, gonoree, HIV, chlamidia, herpes sau alte ciuperci din cauza fumatului?! Apoi compară numărul ăla cu numărul de oameni care au luat sus-numitele boli prin prostituție (atât ca lucrători sexuali cât și în calitate de clienți). Ai să ai un șoc puternic.
Mai apoi, ideea Statului de a crede că știe ce-i mai bine pentru mine sau pentru tine, ba chiar mai bine decât noi înșine e în sine imbecilă. Dar asta-i altă poveste.
Toate meseriile și toate viciile au riscuri. Adulții însă trebuie obligatoriu să aibă libertatea de a alege liber.
Din punctul meu de vedere, dacă legalizezi prostituția și ilegalizezi tutunul, mă car din țară și mă duc în Olanda unde chiar pot fuma și o iarbă pe post de „țigara de după" - și uite-așa ai pierdut toate accizele de la mine
anonim_4396 întreabă:
adrian873 întreabă: