anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce credeți că se va întâmpla cu Prigojin până la urmă, va fi asasinat, va fi arestat și judecat în Belarus sau pe unde s-o mai duce sau va rămâne doar un proscris exilat de satrapii de la Moscova?

8 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Întreaba l pe Putin si daca aflii, spune ne si nouă, "murim" de curiozitate sa stim cum va sfîrsii nentu Prigojin arde lar focu

| Sistemulxxl a răspuns:

De unde ai tras concluzia ca ne intereseaza,, razboiul,,?

Bula
| Bula a răspuns:

Se va retrage (in pensie sau in exil).

| Karina17K a răspuns:

Cu siguranță va fi asasinat în cazul în care îi pune gând rău lui Putin, o să fie o țintă sigură. Mai bine pentru Prigojin e să stea cuminte și să nu se pună cu Putin happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru CristiDinBucuresti):

N-am față de FSB-ist, nu sunt oligarh și nici vorî vî zakone, dacă știi ce înseamnăhappy

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Sistemulxxl):

Ar trebui să te intereseze, căci ne privește, direct și indirect.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Karina17K):

Vorbești de Putin de parcă ar fi Lucifer în persoană, e totuși un om până la urmă și la coadă, ca noi toți.

| Sistemulxxl a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu pe mine nu ma intereseaza circul asta. Nu-s maimutele mele, nu-i circul meu.
Oricum Romania greseste enorm. Trebuiau acceptati doar refugiatii femei, batrani si copii. Aia sub 61 de ani trebuie expulzati in Ucraina sa-si apere tara.
Romania si NATO trebuiau sa maseze trupe la frontierele externe si atat.
Nu trebuiau sa se implice militar si financiar.
Daca rusii incercau sa intre pe teritoriul contrmolat de NATO atunci trebuiau pocniti peste bot cu tot armamentul. Acum avem o NATO slab inarmata, cheltuieli militare enorme si o piata neagra de unde procuri arme NATO de la raketi.
NATO e condus de dobitoci.