Va constata "dezastrul lasat de PSD"... adica de TOTII care au fost la guvernare anterior.
In lipsa banilor cheltuiti aiurea, dezastrul va putea fi si mai mare.
Oricine ar fi, va fi tot o apă și-un pământ. Pentru că în conducerea statului român nu am mai văzut niciun om integru, doritor să lupte pentru binele țării.
Și chiar să zicem prin absurd că ar exista vreun politician care să nu fie corupt, el tot nu va putea face binele din pricină că îl vor amenința cei corupți.
Deci Romania este în Europa și în lume ca o tumoare canceroasă care trebuie eliminată pentru ca răul să nu cuprindă toată suprafața pământului. Este că nu mă poate contrazice nimeni?
Dar Dumnezeu Se va ocupa de lucrul acesta, prin dezastre naturale, economice și de altă natură. Pentru că ce este cu neputință la oameni, este cu putință la Dumnezeu. Pentru că la Dumnezeu toate lucrurile sunt cu putință.
Ce sa faca, nu va face nimic, eu zic ca decat Orban mai bine Dăncilă. Tipu o fost ministru si nu s-a remarcat cu nimic, premier nici atat nu va fi, Daca Romania se invarte in jurul unor anumiti indivizi atunci merita sa fie asa. Dancila e sincera oice ar zice toti si mai mult de atat nu se poate face.Eu sunt apolitic si nu sustin pe nimeni spun doar ce am observat.
Eu sunt pro PNL și USR-Plus, dar Ludovic Orban e un personaj pe care nu-l suport din toată combinația.
"Dar Dumnezeu Se va ocupa de lucrul acesta, prin dezastre..."
Cat de cretin sa fie un spiridus atotputernic pentru a rezolva astfel o problema, in conditiile in care ar avea la dispozitie orice alta metoda?!
"Deci Romania este în Europa și în lume ca o tumoare canceroasă..."
La atatia nebuni care cred in povesti cu spiridusi nici nu e de mirare...toti asteapta sa faca spiridusul ceva, in loc sa puna osul la treaba, sau si mai bine, creierul...
Daca vrem sa ramanem cu ceva bun in minte dupa o guvernare, trebuie ca acea guvernare sa fie ceva mai lunga. Un ipotetic guvern Orban nu ar face foarte multe, nu va ganditi la reforme. Nu ar avea un sprijin al parlamentului. Dupa pensiile si salariile crescute de guvernele PSD, in scop electoral, din imprumuri, e nevoie de un guvern care sa redreseze economia.
Cred ca nu vom ramane cu ceva special in minte dupa aceasta guvernare, va fi un guvern de tranzitie, de mediere... pana la viitoarele alegeri (anticipate sau la termen).
Vad pe aici care spun ca mai bine ramanea Dancila. Adica doamna care vorbea despre cum va da mita primarilor pe fata.
Dupa o guvernare de vreo 3 ani se pot tine minte lucruri. De exemplu, dupa guvernarile din 2016 ale PSD-ului se tin minte atacurile la justitie, salariile si pensiile crescute fara cap.
E, sa zici matale ca stii ce e crescut fara cap si ce nu cand acu o luna la discutia despre untold arătai ca n-ai nicio idee cum circula banii in economie e putin deplasat...
Revin la prima frază:
"Oricine ar fi, va fi tot o apă și-un pământ." Vei vedea lucrul acesta în cursul vremurilor. Ar fi bine să mă înșel -ar fi foarte bine.
Și da, chiar și un popor poate fi pedepsit prin dezastre dacă continuă să păstreze imoralitatea în mijlocul lui. Adică Dumnezeu Își va îndepărta ocrotirea de la acel popor. Dezastrul nu este doar natural; ci și apariția lui este cât se poate de naturală. Cu tristețe o spun, că cel mai mare dezastru este acela când Dumnezeu Se depărtează de un popor; pentru că atunci se îndepărtează și ocrotirea și bunăstarea.
Noi oamenii credem că natura ne protejează de una singură. Adevărul este că dacă natura n-ar fi ținută în frâu, am ajunge într-o clipă ca alte planete pe care nu se poate trăi.
Baga la pușcărie pe corupți, face de toate bune.
E judecator mai nou?
Pai ieri era procuror si se ocupa de dosarele revolutiei si mineriadei...n-ar fi iesit din comun sa le si judece
Casca oleaca ochii. Un simplu exemplu - Dancila a zis ca e nasol ca vor sa o puna pe Kovesi la UE pentru ca planeaza asupra ei acuzatii - NEDOVEDITE! De Rovana, care e corupta pana in maduva oaselor, si se poate dovedi asta din scurt la orice ora, a zis ca o sustine. Pai ce facem aici?
O sustine pentru ca e de a lor, mi se pare normal.Corupti sunt aproape toti. Orban nu merita functia de premier dar daca nimeni nu casca ochii, treaba lor.Toti au acuzat o pe Dancila ca a gresit un pic, dar de balbaitul de Basescu nu a zis nimeni niciodata nimic, si a mai taiat si salarile.PNL a fost de acord daca s-a unit cu ei, probabil va repeta figura.Asta e situatia, cum e turcu asa e pistolu
Ba esti nebun? Tu esti printre aia care ar da spaga sa isi scoata copilul din belea daca se imbata, se urca la volan, si omoara o familie intreaga, nu? TU AI HABAR DE CUM SE MISCA ECONOMIA MACAR OLEACA? Ai idee de ce au micsorat alde Basescu salariile? Ti se pare mai ok ca vitele astea au marit pe datorie si taind investitiile peste tot? TU ESTI NORMAL LA CAP? P.S. Vezi ca pana si costin zice ceva bine mai jos...
Nu exista nicio scuza, sa iei de la gura cetatenilor, Parca condamnau comunismul, acum ce fac
Cind dai salarii si pensii pe datorie stiind ca asta creaza inflatie si practic cetatenii aia isi vor permite mai putin in curand, CE MAMA DRACULUI FACI? Tu daca ai o firma si incepe sa mearga prost dar vrei sa iti tii angajatii totusi, le micsorezi salariile sau te imprumuti sa le maresti/mentii stiind ca o sa dai faliment si vor ramane toti fara job in cateva luni/ani?
Ti-am dat un scenariu echivalent de la privat. DE CE NU VREI SA GINDESTI? Ca multi din guvernarea respectiva merita la bulau linga Dragnea, e alta problema. Pe de alta parte, ia uite cum o duce Clujul. Daca Boc a fost un PM asa de slab, cum de orasul ala e in top 3 pe Romania, la unele capitole chiar primul?
Anomim2025 întreabă:
Lacatusw2005 întreabă: