| costinvlad490 a întrebat:

Ce credeți că va face Ludovic Orban ca prim ministru?

Răspuns Câştigător
Bula
| Bula a răspuns:

Va constata "dezastrul lasat de PSD"... adica de TOTII care au fost la guvernare anterior.
In lipsa banilor cheltuiti aiurea, dezastrul va putea fi si mai mare.

75 răspunsuri:
| GabiDumitrescu a răspuns (pentru costinvlad490):

Ia si te mai documenteaza. Asta efectiv si-a batut joc de orasul ala si a furat ZECI DE MILIOANE de epuroi.

| Raducons a răspuns (pentru GabiDumitrescu):

Ai cu cine dar nu in privinta ei. Dupa parerea mea e ok

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru Raducons):

Tu nu intelegi ca nu e vorba de pareri aici? Discutam de cifre, discutam de cum se desfasurau sedintele de consiliu unde ar trebui sa aiba acces si cetatenii, discutam de companiile alea municipale infiintate ILEGAL - e hotarire judecatoreasca in sensul asta - doar pentru a devaliza bugetul!

| Raducons a răspuns (pentru GabiDumitrescu):

Cand se anunta o dezbatere publica se duc 10 oameni, Esti impotrva companiilor municipale dar nu iti dai seama de importanta lor.Asa e normal ca primaria sa aiba cu ce lucra in subordinea primariei, mai ales un oras Municipiu

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru Raducons):

Https://stirileprotv.ro/......nilor.html
Ia si citeste. Cap-coada, pana intelegi.

| aXy99 a răspuns (pentru costinvlad490):

Este deja detentiunea pe viata pentru omor, desteptule, dar fiecare caz este diferit, nu e asa simlpu precum crezi. Si nu, nu va face pnl-ul ce vrea, unele modificari ar intra in conflict cu unele tratate internationale (printre care si Declaratia universala a drepturilor omului). Sa nu mai zic ca nu vor avea cei de la PNL singuri majoritate laughing

Răspuns utilizator avertizat
| aXy99 a răspuns (pentru costinvlad490):

Am zis eu ca nu e buna detentiunea pe viata? Am zis ca este deja prevazuta in codul penal pentru cateva infractiuni.

| Violleta2022 a răspuns:

Ce bine ar fi daca ar aproba o lege sa-i adune pe toti tinerii care taie frunza la caini si traiesc pe spinarea parintilor si a bunicilor!
Niste putori ordinare, care nu au pic de rusine!

| Violleta2022 a răspuns (pentru costinvlad490):

Una este ce visezi sa faci ceva si alta este sa nu ai habar sa faci nimic.
Ai deja douazeci si ceva de ani si stai pe spinarea maicatii, sa-ti de de mancare. Tie chiar nu-ti este rusine?

| Violleta2022 a răspuns (pentru costinvlad490):

Nu ti-e rusine magarule!
Rahat cu ochi ce esti, stai pe spinarea matii, de putoare ordinara!