Va constata "dezastrul lasat de PSD"... adica de TOTII care au fost la guvernare anterior.
In lipsa banilor cheltuiti aiurea, dezastrul va putea fi si mai mare.
Ia si te mai documenteaza. Asta efectiv si-a batut joc de orasul ala si a furat ZECI DE MILIOANE de epuroi.
Ai cu cine dar nu in privinta ei. Dupa parerea mea e ok
Tu nu intelegi ca nu e vorba de pareri aici? Discutam de cifre, discutam de cum se desfasurau sedintele de consiliu unde ar trebui sa aiba acces si cetatenii, discutam de companiile alea municipale infiintate ILEGAL - e hotarire judecatoreasca in sensul asta - doar pentru a devaliza bugetul!
Cand se anunta o dezbatere publica se duc 10 oameni, Esti impotrva companiilor municipale dar nu iti dai seama de importanta lor.Asa e normal ca primaria sa aiba cu ce lucra in subordinea primariei, mai ales un oras Municipiu
Https://stirileprotv.ro/......nilor.html
Ia si citeste. Cap-coada, pana intelegi.
Este deja detentiunea pe viata pentru omor, desteptule, dar fiecare caz este diferit, nu e asa simlpu precum crezi. Si nu, nu va face pnl-ul ce vrea, unele modificari ar intra in conflict cu unele tratate internationale (printre care si Declaratia universala a drepturilor omului). Sa nu mai zic ca nu vor avea cei de la PNL singuri majoritate
Am zis eu ca nu e buna detentiunea pe viata? Am zis ca este deja prevazuta in codul penal pentru cateva infractiuni.
Ce bine ar fi daca ar aproba o lege sa-i adune pe toti tinerii care taie frunza la caini si traiesc pe spinarea parintilor si a bunicilor!
Niste putori ordinare, care nu au pic de rusine!
Una este ce visezi sa faci ceva si alta este sa nu ai habar sa faci nimic.
Ai deja douazeci si ceva de ani si stai pe spinarea maicatii, sa-ti de de mancare. Tie chiar nu-ti este rusine?
Nu ti-e rusine magarule!
Rahat cu ochi ce esti, stai pe spinarea matii, de putoare ordinara!
Anomim2025 întreabă:
Lacatusw2005 întreabă: