| SovietMarshalPeter a întrebat:

Ce credeti despre Emil Boc,ca prim-ministru nu a reusit prea multe, dar ca primar? Eu cred ca e un om potrivit

PS:-vorbim despre Domnul Boc nu despre partid sau Domnul Basescu.

4 răspunsuri:
| Sarudman a răspuns:

Trebuie sa stii ceva despre toti parlamentarii din romanica:toti sunt hoti.Toti fac totul doar ca sa isi scoata banul.Totul este in interesul lor nimic pentru oameni.

| SovietMarshalPeter explică:

Eu stiu ca uni sunt hoti, dar noi nu am fi la fel, da inca nimeni nu mi-a raspuns la intrebare.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Domnul? laughing De când poate fi numită canalia asta " domn "?

E omul potrivit pentru cei din Cluj, având în vedere că 50% dintre ei sunt unguri, 25% sunt nişte cretini şi numai restul de 25% sunt cât de cât mai normali.

| SovietMarshalPeter explică (pentru anonim_4396):

Pai uite,iti dau partiala dreptate dar,eu sunt din Apahida sti,si acolo a fost o licitatie in legatura cu transportul local din Cluj-Apahida,ok,si vreau sa ne bage din nou RATUC, cea ce multi oameni vor pentru ca sunt seriosi, nu sunt smecheri, opresc in stati, etc.Domnul Boc si primarul nostru Domnul Fa-ti(PSD) vreau sa faca acest lucru, dar vechea "dictatura"(PNL)a domnului Ionel Farcas sa opus, dar pana la urma va veni RATUC din 6 aprilie din cate am inteles,faza aici e ca deageaba am o viziune politica alaturi de USL,ca USL pentru mine incepe sa fie o incurcatura,ma refer la comuna mea, nu tin cu PDL, ba chiar sunt contra, dar pentru mine acum conteaza omul, pai daca ar fi castigat Domnul Nicoara ar fi tot aceasta firma care nu ma prea multumeste.